Dilara8228 Merhaba kızlar 👋 Son regli tarihim 17 ağustos ve ben hala olmadım sizce test yapmalimiyim yoksa biraz daha beklemeli miyim ?
Bmom Dilara8228 benim 19 Ağustostu canım geçen hafta test yaptım belirtiler yüzünden pozitif çıktı doktora gittim kan tahlili yaptırdım 19 undan sonea tekrar gel dedi pazartesi gidicem inşallah sende yap bence 🌸
-Kbra8- Benim en son reglim 11ağustostu. Şu an 5hafta 3 günlük gebeyim. Bence test yapın. Eğer gebeyseniz de erkenden folik asite başlayın. Ben 4 haftalıkken öğrendim hemen test yapıp
-Kbra8- Dilara8228 amin çok teşekkür ederim ♥️😍 bu arada ben testi yaptığımda iki gün gecikmiştim hemen çıktı ilk idrar testinde. Bi saat geçti inanamadım bi daha yaptım yine çift çizgi çıktı.
Dilara8228 -Kbra8- rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın 🥰 Ben yarın test yapacağım daha gecikme bugün ile 1 gün oldu üzülmek istemiyorum çünkü pazarteside varsa doktora giderim hemen 🌹🌸
Happy46 Bmom anılarım aklıma geldi şimdi bunu okuyunca benimde geçen sene son adet tarihim 19 agustostu şimdi 4 aylık oldu oğlum 😊
Dilara8228 Bmom Sağlıkla kucağına al inşallah 🌹 aramızda 2 gün var ama üzülmek istemiyorum ben yarin yapacağım eger varsa pazartesi hemen doktora giderim 🌸
-Kbra8- Dilara8228 yaa çok çok sevindim hayırla sağlıkla kucağına al inşallah vatana millete anne babasına hayırlı evlat olsun Rabbim ayaklarına taş değdirmesin yavrularımızın 😍😍😍♥️♥️♥️🌺🌺