tgbktszdmr Kızlar 3 aylık hamileyim. Sağ taraf kalçam çok ağrıyor hareket ederken. Bu durumu yaşayan oldu mu ne yapmam lazım geçmesi için? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Burcuu3761 tgbktszdmr bende de çok oluyor canım yoeulunca genelde ama dinlenince geçiyor bir tek başka türlü geçmiyor bazen ağrıdan uyuyamıyorum bile geceleri
Matmazel_ tgbktszdmr yaşadım çok çok zor bilirim sakat gibi gezerdim sonra 20haftalıkken erken doğum yaptım ,sende öyle olacak diye söylmiyrm ama iş yapma yorma kendini ..stres yapma doktor seçimin iyi olsun dikkat et
Ozlmchngr tgbktszdmr kramp olabilir bana da erken haftalarda olurdu bu gebeligimde de.hep yaşadım kalça ağrısı
tgbktszdmr emelbulbul doktoruma soracağım pazartesi günü belli bişey önerir☹️ Şeninde allah yardımcın olsun
Ozlmchngr emelbulbul Dr um kalçan genişlediği için normal demişti nbu duruma pek bı çözümü yok bildiğim kadarıyla
Matmazel_ tgbktszdmr Keşke sadece korksaydım bu süreci atlatmak gerçekten çok zor Allah kimseye yaşatmasın. O yüzden dikkat edilmesi gerekiyor ben de çok dikkat ettim ama olacağı varmış oldu