Defneada Cevaplardan anladığım kadarıyla doktora ve bebeğin pozisyonuna bağlı galiba. Neyse herkese çok teşekkürler. Sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah 🙏
Cananoguz Sumru bende en son 31 de gittiğimde bir sonraki randevuyu 35 e verdi ve çatı muayenesi yapacağını söyledi. Banada çok erken geldi. Pazartesi randevum var ama bu kadar erken çatı muayenesini yaptırmak istemiyorum. Bizimki de doğum pozisyonuna geçmiş ondan mı acaba?
Sumru Cananoguz olabilir canımmm benimde normal doğum pozisyonunda olup kanala inmişti o yüzden yapıyordur önlem amaçlı hiç merak etme 35 çatı muayenesinin hiç bir olumsuz yanı yok olsa doktorlar yapmazlar kendini kalmadığın sürece acı da hissetmiyorsun ☺️
Mmmerve123 Defneada normalinin 35 olduğunu söyledi doktorum ama benim biraz riskim var tansiyon ve şekerden dolayı 30 haftalığım 3 hafta sora gel artık nst ye bağlanıcaksın dedi. Erke n başlicam sende dedi
Nur38 30 da basladim doktorum 32 den sonra her muayenede nst olcak dedi, 33 de tekrar nst ye aldi durum normal olursa arayi uzatiyor 36 da tekrar giricem Allah nasip ederse 🙂