AzraMira_ Arkadaşlar 33. Haftamdayım . Sürekli akıntım geliyor idrarımı yapıyormuş gibi hissediyorum anlık . Böyle olan oldu mu? Bu bir sorun mu ? Bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım hamileliğimde. Sabah doktoruma randevum var ama endişelendim biraz :(
Sebseb AzraMira_ benimde oluyor surekli Dr normal dedi. Gecenlerde sari geldi akintilarim korktum test filan verdim temiz cikti. Normal Kabul ediliyo ama gene de tabi drunuza soylersiniz
Zehracik AzraMira_ Doktora gözükün muhtemelen idrar tahlili yapacaktır. Benimde akıntım oluyordu çamaşır değiştirecek kadar normal değil dedi doktor antibiyotik verdi öteki türlu akıntı çocuğa geçip zatürre olmasına neden oluyormuş.
AzraMira_ Muvahidee benim yoktu 3 gündür var. Ama bugün afedersiniz idrarımı kaçırıyor gibi hissediyorum sürekli geliyor beyaz ara ara da sarı şeklinde neden bilmiyorum :( bu zamana kadar sorun yaşamadım Doğuma az kaldı insan korkuyor
gulumse0611 AzraMira_ bnmde öyle son aylarda artarmış zaten sadece sık değiştiriyotum çamaşırımı bnmde arttı ama eskiye göre.
AzraMira_ Sebseb bu su değildir dimi? İç Çamaşırım ıslanıyor hem sıvı hem yeşilimsi birşeyler geliyor . Akıntı gibi yoğun kıvamlı değil . Saat 9 da randevum var umarım kötü brşey yoktur :((( bu zamana kadar bir mide bulantısı bile yaşamamıştım :(( şuan çok endişeliyim