Barkoddg Ben kimsenin kararını değiştirmek yargılamak için yazmadım,tabiki zor kolay değil ama imkansız değil hicbisey
Eğer aldırmamak istiyorlarsa birine muhtaç olur vs diye düşünüyorlarsa artık tıp çok gelişti çok güzel el bacak kol yapabiliyorlar, engelli insanlara genelde toplumda bakılan önyargıları yorumlardada okumussunuzdur, bizi çöp olarak görüyorlar, kendimize bakamayiz, annemize babamiza yük oluruz gibi bir düşünce var, anneme ben doğunca denilen şeyleri size saysam ağzınız açık kalir, bu kendine bakamaz yürüyemez hicbisey yapamaz bunu ver başka aileye kurtul bundan neler neler söylenmiş, annem ya vazgeçip günaha girseydi o pis agizlilar için? Savaştı evet çok zor evlatla sinanmak bunu bende bilemem, ama ben yürüyorum hiçbir konu da hickimseye muhtaç değilim, araba kullanıyorum,koşuyorum geziyorum, hamile olmama rağmen evimin temizliğini yapıyorum.Hamile kaldığımda bu çocuğu taşıyamaz diye neler duydum, taşıdım öte bile geçtim.
Gerçekten içim sızlıyor buraya aldır o çocuğa bunu yaşatmaya hakkın yok yazanlara, ben hiç şikayet etmemisken halimden bunu yaşarken Allah’a hep şükür içinde olduysam, hiç yaşamamış birinin hayatımız hakkında eziyet gibi görmesi inan içimi sizlatti.Oysaki ben herşeye rağmen kendimi böyle kabul ettim ve böyle çok mutluyum,sorunlarım olmasina rağmen hiç pes etmedim.Umut olmak istedim anneye belki bakış açısı değişir diye.Hemde yaşayan biri olarak, yoksa amaç reklam yapmak vs değil, sonuçta ne karnındaki benim çocuğum ne de aldıracak veya aldirmicak olan benim