Baobap
Bu konulara Rabbimin sınavı diyoruz… Bence kalben Kendini rabbime bırakıp onun ne dilediğini beklemeli. Neden mi Çünkü Rabbim kalbini orada sınıyor. Bende sınandım, uzun uzun anlatmayacağım. Canımı tehlikeye atarak, eşimede dedim kalbimi temiz tut diye.
Evet sınandık ama ikimizde gönül rahatlığı ile ilerliyoruz. Ben hep bebeğime bıraktım onun kalbi durana kadar bekledim. Ama hep rabbimde dua ettim. Allahım bu tercihi bana bırakma, gerçekten benim için bebeğim için hakkimızda hayırlısını ver. Ben her şeye kabulüm dedim çünkü yaşamla bağdaşmayan bir bebekti. 9 haftada aldır dediler hayır dedim. Rabbim bıraktım, sınavımın son kararını kendi elime verme diye. O arada bunları yaparken bebeğimi 12 dr. 2.perinatoloji dr. Gördü ama yok sonuç aynı.
15 haftada kalbi durdu, ve ben 3 ay sonra hamile kaldım, şimdi mi şükürler olsun ki. Hiç bir olumsuz cümle ile ilerlemedik. Rabbim her şeyde en güzelini sunuyor. Bebeğimin sağlık durumu, benim hamilelik 🤰 durumun. 24haftadayız. Bir önce ki bebeğimde Yaşadığım bütün sıkıntı, kederi, gözyaşlarımı bu bebeğimin sağlığı ile mükafatlandırdı. Binlerce şükür diyorum.
Bir anne edebileceğiniz en güzel söz. Rabbim yar ve yardımcısı olsun denir. Ona onu yap şunu yap düşün denmez çünkü zaten düşünemiyor.