Msltms Kızlar gün içinde değilde bu saatlerde hep kalça kemiğim ağrıyor kalkınca çok zorlanıyorum resmen böyle içim çekiliyor gibi oluyor magnezyumda içiyorum bilmiyorum doktoruma da sormayı unuttum hiç sebebi nedir sizce
ecembugra53 Msltms canım normal kaç haftalıksın ben 34 e gircem bende var doktora sordum bebek baskı yapıyor ağırlaştık artık normal dedi maden suyu muz magnezyum kullanıyorum rahatlıyorum öyle
Akrepbebek Msltms normal ağrıların canim maden suyu tüket çok etkili ben icmedigim gün ayak ve kalça ağrısından oluyordum resmen
malatya4444 Benmde 23 bitmek üzere off agriĺar beni mahvediyo uzun sure uzandigimda kalktigim zaman o kalcamin agrısınn tarifi yok bu 3. Gebeligim ama diger 2 sinde hic bu kadar agrilarm olmuyodu
Bhrtnr Bende de oluyor 24 haftalığım hamile kaldığımdan beri oluyor uzandığımda kalkamıyorum ayakta fazla kaldığımdada çok ağrı yapıyor kalçadan ayak parmaklarıma kadar vuruyor..
Akrepbebek Msltms tabiki de her gün bir tane tüket ama sade maden suyu limonlu filan değil.bana çok iyi gelmisti
Kadernec Merhaba benim de dünden beri sadece sol kasığım ağırıyor gidip geliyor bazen neden bilginiz varmı
Msltms ecembugra53 ya süt içemiyorum işte yoğurt ayran okey de süt ile pek aram yok kış olsa neyse de 🙄