Ay kızlar yazılanları okurken gül gül çatladım.😂😂😂 ama yazmadanda edemiyicem. Hakikaten siz ne için tartıştıgınızı farkında mısınız. Ne alaka konu türkçülüğe atatürke arapçaya geldi ya inanamıyorum size 😂 ben elhamdülillah hafızım tam 4 sene kuran başında ezber yaptım ne bir ayet ne bir hadis kuranda isim geçicek diye görmedim. Allah aşkına biraz araştırın. Arapça kutsal bir dil değil arkadaslar, arapça küfürlerde var aynen türkçede oldugu gibi, ve kuran arapçasıyla normal konuşma arapçası o kadar farklı ki inanamazsınız. Konunun uzaktan yakından atatürkle ve müslümanlıkla alakası yok. Evladın anne baba üzerindeki en büyük hakkı ona güzel bi isim koymasıdır. Kuranda geçicek diye bir kaide yok. Türkçe o kadar anlamlı ve hoş isimler varki😂 ve farkettiyseniz o kadar peygamber var ve kuranda sadece 25 peygamber ismi geçiyor ve neredeyse 124.000 peygamber geldiğine dair rivayetler var. NE yani bunlar günahkar mı şimdi haşa? 😂 kızlar lütfen aklınızı bi resetleyin. Türkçe isim koymak tabiki önemli biz türkçe konuşuyoruz ve çocuklarımız bu dil ile kendini ifade edicek. Manasını bilmeden muhammet ismiyle yaşayıp adının anlamı ney diye soruldugunda sap gibi yüzünüze bakıcak bi evladınız olmasındansa adını yiğit koyup manası ne diyildiğinde korkusuz cesur demesi sizcede daha güzel değil mi? 😂 ve şöylede bişey var lütfen unutmayın vatan sevgisi imandan gelir. Biz güzel türkçemizle her zaman övünüp bunu yaşatalım. Lütfen kendinize gelin ya 😍😂