Blkhzl Kızlar 40+1 oldm acayip dişim agrıyo doğum sancısı sade karnda deil başta dişte kolda ayakta olur diyolar doğrumu böyle birşy yaşayan yada duyan varmı
Srhnzlcn Blkhzl bnde 39+4 um şimdi boynumdan dişime doğru hafif hafif ağrılar giriyo tamda bunu düşünüyodum😀 bekliyim cevapları☺️
Srhnzlcn Blkhzl dün gittiğimde 2 gün sonra gel çatı muanesi yapım durumuna bakalım ama erken gel yatırırm belki fln dedi benmde aklım karışık suni ile başlatıcak mı bekleyecekmiyiz bilmiyorum🤦🏼♀️ Sana ne dedi?
Blkhzl Hakkınzda hayırlısı olsn canm 🤗 bnde persmbe qittm sancn yada kanaman olursa acile gel yoksa p.tesi tekrar gel dedi kaç haftaya kadr beklicez dedim 40 doldursun 41 de bakalm dedi
Blkhzl Srhnzlcn bnde milletin arayıp herkes doğurdu sen hala dogmadın mı cümlesi ve hergn nasılsın sorularına aynı iyim diye cewap vermekten gına geldi artık hayr yani sanki doğursam duyulmayacak 😀😀
Srhnzlcn Blkhzl ayy evet yaa benide germeye başladı bu sorular sanki beceremiyomuşum gibi😀 sonra dedim ki durr bu çocuğun geliceği bi vakit var ve senin elinde değil .. kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum😀