Nihanozturk Sheisagirl esila cok var ve demode kaldı artık sanki elisa da cizgi film karakteri gibi ama senin icinden hangisi geciyosa onu düsün derm 🤷🏻♀️
Susamtanesii Sheisagirl esila peygamber efendimizin yasakladığı isimmiş anlamı yokmuş elisayı da iyi araştır hemde elisa daha güzel gibi 🙂
gizemgnll Sheisagirl bnce ikisi de değil anlamları güzel değil ve söylenişleri cokgüzel durmuyor canım
Esilamm Benim hep hayalim esilaydı ve esila koycam allah nasip ederse çok araştırdım ve peygamber efendimizin yasakladığı isim diye bişey duymadım ben
Lilium Elisa~> Ben bunu Elayza diye okudum hep ama.. iki isim de değişik geldi güzel yani. Belki yurtdışında okur arkadaşlarına benim adım Elayza der kolay olur yabancı isim 😅
Nazel Elisa koyacağım ben de kızımın ismini. Anlamı da çok güzel, bilmeyenler lütfen biliyormuş gibi yorum yapmasın yaa bi okuyun araştırın lütfen!
Kubraaaa Elisa : aids hepatit vs gibi hastalıkların testlerinin çalışma yöntemi bencede koymasanız daha iyi olur🙄 esila içinde bende yasaklı isim diye duydum ama tam bilmiyorum arastırmadım 🤔