Ozlem3458 Kuzular merhaba 5 haftalık hamileyim ama kese üstten gözükmüyor ancak alttan bakıldığı zaman göründü sizde de öyle oldu mu acaba kaç haftada gözüktü biraz korkuyorum açıkçası
Ozlem3458 ayseusanmaz şuanlık bir sıkıntı yok dedi gördü keseyi alttan baktığı zaman ama üstten baktığı zaman göremedi 2 haftaya kadar gözükür dedi ama ister istemez ben kendim korktum ilk gebeliğim çünkü
Dgull Ozlem3458 korkma kuzucuk on haftalığım doktorum hala alttan bakıyor tam gözükmez dedi sorduğumuzda. Sırayla ilerleyecek şimdi ilk önce kese sonra bebek sonra kalp atışı sonra gerekli kan testleri ve sen böyle böyle ilk annelik hislerini edineceksin o his kaygı ! İçinde bir mucize yeşeriyor 🤰🏻🙏🧿 tebrikler
ayseusanmaz Aslında seni çok iyi anlıyorum çünkü şuan benimde kesem gözükmüyor bi 14 gun sonra tekrar bakılıcak bazen böyle durumlar oluyor kanama şiddetli karın ağrısı olmadığı sürece sorun olmaz hcg degerin kaçtı en sonki
ayseusanmaz Aslında kızlar bende birşey sormak istiyorum bu postun altinda gebeligin ilk haftalarinda kasık ve bel ağrısı olur mu ?