Elbu Fatovebebegi Insallah dua edin lutfen Mideme bastirdigimde sertlik geliyor Donmemis diye dusunuyorum
Fatovebebegi Elbu synisi bende de var micemde sertlik var diyordum aha kafasi yuksrda ama donmus bugun gittim dedigim gibi donuyor ama biz anlamiyoruz
DYG93 Elbu 32-33 te yan duruyodu 34 te donmustu ama donsun diye spinning baby hareketleri yaptim hic hareketsiz kalmamak lazim ama merak etmeyin dogum anina kadar donebilir endise edilcek bi durum yokmus
Elbu CansuAbinik Fatovebebegi ya insallah benimkide doner bende yarin 36 oluyorum cumartesi gidicem insallah donmustur
CansuAbinik Elbu dönmüştür merak etmeyinn. Ben kafama çok takıyordum. Sürekli olarak döndü mü dönmedi mi ne yapmalıyım diye düşünüp duruyordum. Geçen hafta randevumda ortaya çıktı ki dönmüş 🙈🤗
CansuAbinik Elbu Valla birkaç kere garip bir şeyler yapmıştı. Ben düzenli olarak koltuktan baş aşağı pozisyon var onu yapmıştım. 3-5 dk kadar. Sonra baktım dönmüş 🙈🙈
Melikedmrclrr 37+6 haftalıgız hala dönmedi dün sancım başladı sabaha kadar uyumadım dönmediği için eğer suyum falan gelirse sezeryana alır heralde dua edin nolur normal istiyorum ikinci bebeğim bu emeklemelerin gercekten faydasını gördünüz mü hiç duymadım 😔
HGa Melikedmrclrr canım sancıların devam ediyor mu doktorunla konuştun mu bebeğini tehlikeye atma Allah korusun kontrole mi gitsen
Burcuozkan Elbu bnmde 29 dan beri doğum pozisyonunda şuan 33 haftalığım inşallah hala doğum pozisyonundadır
Melikedmrclrr Burcu0734 o nasıl oluyor emekliyorum koltuktan baş aşağı duruyorum bilmiyordum doktorum sağolsun daha erken döner dedi 38 hafta olduk nasıl erken anlamadım 😡