Hazal2020 Herkese merhabalar normalde cok guzel gidiyordum ama bugun mauyenem vardi 1 haftada 2 kilo almisim gerci kahvalti edip gittim ama 😂😂 sizde durumlar nasil el ayaklarimda sisiyor odemde basladi artik 🙈 toplamda 12 kilo aldım
Nzehra4654 Hazal2020 36.5kilo ile hamile kaldım 20kilo alarak 56.5 kilo oldum 37+5 haftalık ancak 1 aydır hiç kilo almadım 🤗
yumukeller Hazal2020 10 kilo aldım bende. İnşallah kolaylıkla verebiliriz. Ellerim ayaklarım şiş. Özellikle sabahları parmaklarımı kapatıp açarken acıyor. Artık doğmak istiyorum hayırlısı ile 😂🤲
Hazal2020 yumukeller ay sendedemi o sorun hele dun hastanede kan verdikten sonra ellerim camis gibi sisti asla kapatamadim sabahlari kalkinca bende oyleyim parmaklarim artik cok acıyor
Hazal2020 yumukeller acayip zorlanmaya basladim yuruyemiyorum genital bolgemdeki kemikler agriyor resmen gonul ister normal yapmak ama tabi uygunsam
yumukeller Hazal2020 hepimiz öyleyiz galiba ya. Mümkün olduğunca hareket etmeye çalışıyorum sırf normal yapayım diye. Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler 😊