Herkese slm. çok şükür bizde sağlıkla kavusanlardan olduk. 5 yıllık evliliğimiz sonunda artık bı bebegimiz olsun dedik. Spermlerde sıkıntı vardı tüp bebeğe yonlendirmislerdi beklemeyelim yaptıralım dedik. Buraları es geçiyorum sorusu olan varsa yanıtlarım 😊 çok şükür coka rahat bı hamilelik yaşadım her işimi kendim yaptim hiç agirlasmadan doğuma girdim. Tüp bebek olduğu için sezaryen istedik. Bagirsaklarinda da bı genişleme gördü doktor sezaryen manantikli olacak dedi. 10 eylüle günümüzü aldık yatisim yapıldı. Sonda lavman damaryolu hepsi önceden yapıldı ve hiç birinde bı acı hissetmedim. Mükemmel bı ekip vardı. Ameliyata girdik spinal yapıldı doktorum geldi test ediyorum dedi bı çimdik ben çığlık attım. Uyusmadim bende daha vakit var sanıyorum. Ayaklarım oynuyor benim dedim. Hemen genel yapalım sana dediler. Gözümü açtım uyandırma servisindeyim. Bebeği ve saati sordum hemen. Bı sure sonra odaya aldılar. Çok üşüdüm ameliyattan çıkınca. Adet ağrısı gibi çok sancı çektim. Vucudumla alakalı sanırım. Ameliyat ağrım hiç olmadı. 2 gün baya zordu gazimda çıkmadı ağrı kesici de çok az yaptilar. Dedim herhalde 2 ay falan iyilesemem ben. 3. Gün oldu baya baya iyiye gitmeye başladım derken 5. Günde kendi işimi yapabilecek haldeydim. Karnım çok agridigi için çok yuruyemedim ama ona rağmen iyi toparladım. Şimdi 8 günlük olduk. Evde yalnızız artık anne baba oğul 🥰 bal suratlı bı oğlum var. Gerçekten mi güzel diyorum yoksa benim olduğu icin mi biliyorum 🤭 Rabbime şükür bende anne oldum çok güzel bir duygu isteyen herkes yaşar inşallah 🙏 uzatmayayim derken anlamsız şeyler yazmamisimdir umarım 😁