yasen1 Bebegimin karinkarın çevresi cok az geniş dedi doktorum başınıza böyle bisi geldimi duydunuzmu hic. Gebelik sekerim var bundan kaynaklı dedi dikkat et diyete dedi cok cook az dedide iste kafaya takılıyor
turunculuanne yasen1 bizim de karın çevresi 2-3 hafta önde gidiyor başından beri, ama riskli bir şey gibi konuşmadı hiç doktor. Göbekli biraz dedi
Tuanazra yasen1 benim de gebelik sekerim var 32. Haftaya kadar karın çevresi 1 hafta 10 gün falan ileride gidiyordu. Şimdi 35 haftalık olduk haftasıyla uyumlu oldu
G_duru yasen1 merhaba benim bebegimde 3 hafta karn cevresi ondeydi gebelik sekeri yaptırmadim kendi istegim uzerine doktor hep sekerden şüphe etti cok şükür dogum yaptım kizim 2 ay 8 gunluk oldu icinizi ferah tutun
yasen1 Tuanazra masalllah canim yemende içmekte bi düzelme varmıydı belki haftasiyla uyumlu olunca yoksa eskisi gbimi yiyordun
yasen1 G_duru oy masalllaaah allah bağıslasin prensesi sağlıklı gunlerde büyütsün darisi basimiza insalllaaah kaç kilo doğdu acaba kilolu doğabilirmiş bu sebepten
yasen1 Tuanazra benimde diyet felaket canim bende kilo veriyorum malesef diyetisyen verme diyo sanki keyfinden veriyorum Kaçamak yapıyormusun😊
Tuanazra yasen1 yapmıyordum çok dikkat eriyordum ama 8 kilo verdim hep acim mutsuzum diye bu hafta hafif hafif kacamaga başladım zaten 2 hafta kaldı diye saldım biraz😁
yasen1 Tuanazra oooo 8 kilomu diyetisyenin ne diyo bu duruma ben 2 kilo verdim her ay 1 kilo al die nasil alacaksam yedikklerimden😂
Tuanazra yasen1 diyetisyen sağolsun her hafta yeni liste veriyo ama faydası yok. Bebek de iyi olunca sürekli kan depolarıma baktiriyo. 2 hafta kaldı zaten doğuma sonra herşey benimmmm🤣
yasen1 Tuanazra aaaa benimkini daha değiştirmedi dgsdirelim bi ara dedide nasil değiştiriyor ne yiyorruz ozaman😂