Gulbahar35 https://hizliresim.com/r5WDO1 Kizlar bebegin tam olarak nerede oldugunu anlamadim eger bilen ve goren varsa yazabilir mi acaba
Bus_ak18 Gulbahar35 haftası çok küçükmüş net görülmez ama doktor yanlış sekilde çıktı vermiş sanırım yada ultrason cihazı eski
MihricanA Gulbahar35 Ultrasonla ilgili muhtemelen benim de 9. Haftada böyle belli belirsiz vermislerdi hatta cinsiyet ogrenmeye gittigimde sadece bacak arasini cekip vermisler sonradan fark etmistim 😂
Gulbahar35 Bus_ak18 Normalde bu doktora gitmezdim randevu bulamadigim icin gittim hep eski ultrasonlarim da belli oluyordu ilk defa bole olunca sasirdim
Gulbahar35 MihricanA Kendi gözlerimden suphe duymaya basladim artik bian ilk defa bole biseyle karsilastim🤣
MihricanA Gulbahar35 Yanlış vermişlerdir oluyor bazen bidahakinde netlesir asistan falan verdiyse hele zaten cekmeleri daha zor oluyor bende 9. Haftada bebeği görememişlerdi 😂
Fxfx MihricanA evet o.. Ultrason cihazı biraz daha iyi olsaydı ya da biraz daha bastırıp keseyi daha net görünür şekilde çekseydi Dr unuz içindeki bebeği daha iyi ayırtedebilirdiniz😉😉..