Dilek0809 Herkese merhaba 2 ay önce bebeğimin kalbi durması sonucunda kürtaj olmuştum ve 1 adet görüp 1 aydır korunuyoruz. Adetimin gecikmesi sonucu doktoruma gittim(normalde de düzensizdir) betaya bakalım negatif görürsem tarlusal kullan dedi. Şimdi sonucu gönderdim 2.42yi görünce tekrar edelim dedi. Gebelik olma ihtimali var mı ilk gebeliğimde 200lerde öğrenmiştim çok çok az geldi 2.42 bana ama doktorum tarlusalı kullanma deyince acaba pozitif olabilir mi diye bir düşündüm. Böyle bir durum yaşayan var mı
afrasil Dilek0809 canım 2.42 düşük sayı değil negatif sayı yani gebelik yok . Doktor emin olmak icin söylemiş galiba geç döllenme falansa diye .
Tugce6374 Dilek0809 ben hiç kürtaj olmadım ama benim değerim de ilk 3.60 çıkmıştı 1 hafta sonra 100 olmuştu hakkında hayırlısı olsun inşallah 🌺
ballisiyavrum Dilek0809 canm benim bu ay adete 6gün kala beta 4,39çıktı,adet günümde 3,82ydi adetim 8gğn geçikti tarlusale basladm senin değerin negatif malesef yükselceğini sanmıyorum bende çok umutşanmıştım ama hüsran oldu
Dilek0809 Kubra52 yaaa olma ihtimali var yani. Peki şöyle düşündüm ben 2 ay önce gebeydim sonuçta hala onun etkisi olabilir mi acaba
Dilek0809 Kızlar kimse böyle bir şey yaşamadı mı çok havada kaldı pazartesi nasıl olacak bilmiyorum yaşayan varsa lütfen yazabilir miiii🙏🏼🙏🏼🙏🏼
morbahce Dilek0809 5’in altı pozitiften sayılmaz canım, rahimdeki hormonun 2’e yükseltmiştir. Tabi yine Allah bilir ama bu değer pozitiflik değil
Gizemtylnnnn Merhaba bende böyle bir şey yaşadım kürtaj olmuştum. Daha sonra her ay bikaç gün gecikmeyle test yapıyordum pozitif çıkıyordu yada çok hafif pembe kan testi verdim değerim 11 çıktı doktor şuan pozitif dedi iki gün sonra adet gördüm hastaneye gittim kürtajdan sonra kiminin geç kiminin hemen değerleri normle dönüyormuş. Belki sizinki öyle olmaz ama benim öyle olmuştu ben şuan 14 haftalık gebeyim üçüncü ayda değerim sıfırlanır sıfırlanmaz hamile kaldım sizinde umudumuz bitmesin inşallah hayırlı sonuç alırsınız gönlünüzce olsun herşey 🥰😍
Dilek0809 Gizemtylnnnn çok sağolun ben de önceki gebeliğimin etkisi diye düşündüm ama doktorumun net bir şey söylemeyip yenileyelim demesi tabi umutlandırdı ama yine de hayırlısını diliyorum. Umarım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşursunuz bebeğinizle🙏🏼
Dilek0809 afrasil ben de öyle düşünüyorum ama 2 olup gebe olanlar da olmuş düzensiz adetlerde olabiliyormuş ama bilemedim
afrasil Dilek0809 canım sen sanki 2 pozitif bir değer gibi sormuşsun ondan dolayı dedim adetin geçmesine ragmen deger negatif yani insallah vardır belki geç döllenmedir falan
Dilek0809 Tugce6374 peki adetiniz düzenli midir ve ne zaman 3.60tı geciktiğinizde mi? Benim kaybettiğim bebeğim adetimin ilk gelmesi gereken günü 200lerde çıkmıştı ama şu an 7 gün gecikme var ve 2.42 o kadar belirsiz ki. Umarım en hayırlısı olur🙏🏼
Dilek0809 afrasil yok negatif olduğunu biliyorum hatta doktoruma negatif değil mi neden tekrar bakıyoruz dedim emin olmak istedi o kafamı karıştırdı. Sanırım sıfırlarda bir değer bekliyordu ah bilemedim ki bekleyip göreceğim
afrasil Dilek0809 tedavi uygulayacaksa emin olmak istemistir fazla düşünme kafandan at kan verirsin canım zaten
Dilek0809 Gizemtylnnnn çok sağolun kan verdim sonuç yine 2.40 larda çıktı maalesef. Gecikme olduğu için tarlusal başladım hayırlısı olsun önümüzdeki aylara bakacağız artık en doğru zamanı bekliyordur mutlaka🙏🏼
Gizemtylnnnn Dilek0809 canım ne zamandır istiyorsun doktorun klomen flaan verdimi ben klomene başlayacaktım hatta halen dolabımda eşim Suriye’de göreve gidip geldiği için uyguluyamayacağımdan içmedim ve o ay hamile kalmışım bilmiyordum inşallah rabbim sana da nasip etsin.