Mernana Kızlar 26+2 günlük hamileyim. Tekmeleri çok canımı yakıyor biranda güm vuruyor bağıracak kadar oluyorum normalmi bu haftalrda
Tugcebyr Mernana aslında bu haftalarda çok güçlü tekme olmaz ama demek ki sizin deri yapınız biraz ince bir sorun olacağını sanmıyorum🥰 bende acıtan tekmeler 30 dan sonra başlamıştı
Bus_ak18 Mernana o haftalarda o kadar güçlü olması ilginç. Şuan 35 haftalığım acayip canımı acıtıyor ama bilemedim 🤗
Mernana Tugcebyr oda olabilir canım 😁 bende şaşırıyorum bazen sanki 35 haftalık gibi hareketleri var 🤷🏽♀️
Mernana Naren1 ayaktayken biranda karnımın alt tarafına doğru vuruyor canım kasığım kiyleniyor gibi oluyor. Şuan ilaç da kullanıyorum ama sabırsızmı acaba benim kızım bilemedim 🤷🏽♀️
Mernana Bus_ak18 🤭🤭 benim bu haftalarda böyleyse düşünemiyorum artık o haftaları canım. Benim harekete bağlı kasılmalarda oluyor o yüzden sanırım canımı fazla yakıyor
Mernana Bebislerimiz 🤭🤭oyyy kıyamam ben ona. Daha dur annesi ne tekmeleri olucak onun yavaş yavaş 😁 ben karnımı izlemekten kalkamıyorum bile