Cerentrs Merhaba güzel anneler detaylı ultrason yaptıracağım bana Antalya’da bir yer önerirmisiniz 🙏🌸😊
Prenses_annesi123 Cerentrs merhaba ben Medstar topçular hastanesinde yaptırdım 190 liraydı en son 25 dk sürdü☺️
bburcu Cerentrs Uncalı meydan Ömer Yılmaz 250₺👍🏻 1 ay sonrası için tekrar randevu veriyor ücretsiz kontrol ediyor
Havva_karakayaa7 Cerentrs gullukte Hasan Urcu Radyoloji uzmanı Canım baya iyi alanın da 40 45 dakika kadar baktı detaylı öneririm bende bi çok kişiden duyarak gitmiştim 🙏
Prenses_annesi123 Cerentrs ben hep müjde Şekeroğluna gidiyorum doktorum o detaylı ultrasonu o değil radyoloji doktoru çekmişti🙏🏻
Merihaden Prof. Dr Mehmet şimşek perinotoloji doktoruna gittim 400 tl perinotologlar alanında daha uzman olduğu için kadın Doğum doktorum özellikle istedi. Yaklaşık 1 saat sürdü bebek bütün pozisyonları verene kadar bi kaç kez kalkıp yürüttü doktor.
Mlk84 Merihaden merhaba CD ve fotoğraf veriyorlar mı bir de randevu için sıra felan var mı kaç gün öncesi aramalıyız
Ece1m Antalya Memorial e gittim 485 TL ama çok memnun kaldım İstanbul’daki doktoruma gösterdim çok detaylı bakılmış bu kadar detaylı bakılmıyor her yerde dedi
Merihaden Mlk84 evet CD ve fotoğraf veriyorlar bi kaç gün önceden arayıp yer bulmuştum randevu almak problem olmuyor zaten özel klinik
Begumbbb Cerentrs jinefem lara cok tatli bir radyolog var Gul hanim oneririm cd de veriyor ultrasondan sonra bebegin videosunu
Gulcin07 Cerentrs Merhaba gittiniz mi bilmiyorum ama postu görünce cevap yazmak istedim. Ben Prof. Dr. Mehmet Şimşek’e gidiyorum ve çok memnunum Konyaaltı Gökay Plazada özel muayenehanesi var kendisi zaten perinatolog ve cihazları çok iyi detaylı için ayrıca öneririm.