mery_golge Mart ayında normal doğumla gebeliği sonlandırmıştık . Bebek düşünüyoruz 3 gündür kahverengi lekelenmelerim var . Regl ime 1 gün var ( inşallah olmam) 2 veya 3 gün gecikirse kan testinde çıkarmı acaba ☘️
Bmom mery_golge benimde adetime 1 hafta kala lekelenmelerim olmuştu çok şiddetli kasık bel sırt ağrılarım vardı önce idrar testi yaptım pozitif çıktı öylelikle randevu alıp kan testi yaptırdım 515 çıktı inşallah öyledir🌸
Birgul mery_golge çıkar şu an bile çıkabilir benim 4 gün kala 12 çıktı sonra düzenli olarak arttı zaten Pazartesi ver varsa çıkar muhtemelen.
ayminaninannesi mery_golge benmde pazar günü adet günüm cnm dün akşam test yaptım silik çıktı sabah kan verdim özelde 43.3 cıktı beta hcg pazartesi tekrar vericem iki kat artışa bakilcak sende istersen test yap birdaha bak
mery_golge Bmom ya inşallah öyledir . 1 hafta önce kasık ağrılarım bide ağrılarım var diye idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı . Oyüzden arada kaldım . Teşekkür ederim inşallah ☘️
mery_golge ayminaninannesi aa çok güzel 😊 ya kaç kere idrar testi yaptım hep negatif silik bile değil kafamı o kurcalıyor . Evet ben pazartesi kan vereyim eğer adet olmazsam 😊
ayminaninannesi mery_golge bencede kan ver pazartesi bizede güzel haberleri müjdele Rabbim herkese nasip etsin
Fatmazarifff mery_golge umut vermek istemem ama benimde öyle olmuştu günüm gelmişti ama kahve rengi akıntım vardı adet olcam sandım iki gün geçikmem vardı ama kahverengi akıntım devam etmişti test yapmaya çesaret edemedim kan verdim dayanamayıp hamile oldugumu öğrenmiştim
mery_golge Fatmazarifff herşeyden umutlanıyoruz zaten 😊 sağlıkla gelsin inşallah . Yarın regl günüm gecikirse pzt kan vereceğim .
kadeerrr mery_golge canım benimde adetimden önce kahverengi lekelenmem oldu adet günüm 2 gün geçti test yaptım pozitif çıktı
mery_golge kadeerrr ya ne güzel kendime olmuş gibi seviniyorum okuyunca ☘️ Genelde hep güzel haberler inş benimde öyledir. Sağlıkla