Suna11 Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacaktı. Embriyo aşılamasından 12 sonra normalde sonuç belli oluyor ama bu 12 gün sonrasında kan verip değerleri düşük çıkıp sonradan yükselen var mı acaba?
Yakamoz__gul Suna11 değerler tamamen tutunma gününe göre oluşuyor. Biz 3 kişi aynı gün transfer yaptırdık aynı gün sonuç aldık. Benim 884, birinin 411, diğerinin de 42ydi. Sonuçta bı değer var düzenli artış olabilir. Su an düşük olmasının hiç bir önemi yok
Mormenekse Suna11 evet tüp bebekte negatiften pozitife dönmez ama zaten pozitif cıkmış insallah yükselir🙏🙏
Cantanemm 2 gun sonra bir daha kan versin eger yukselmezse kimyasal gebelik olabilir insallah oyle olmaz tabiki🤲
Suna11 Cantanemm Salı günü tekrar gel demiş doktor. Gidecek bakalım inşallah yükselir. Daha önce 2 defa yaptırdı tutmadı nasip işte. Lütfen dua edin 🙏🏻
Cantanemm Suna11 insallah bende tup bebekle hamile kaldim simdi 3 aylik hamileyim Rabbim umutlarini bosa cikarmasin 🤲
Yakamoz__gul Suna11 12. Günde kan testinde aldık. 2 gün sonra tekrar yapıldı o zamanda 1800lerde birşey çıkmıştı. Bu sonuclarla hepimizin ki tuttu ama diğerlerinin nasıl ilerledi bilmiyorum. Tanımadığım insanlardı