Zeyneppderin Kızlar düşük tehlikem var 1 haftadır progestana başladım 200mg fitil olarak kullanıyorum ama bu sabah fitili iterken afedersiniz vajinamın içi şişmiş sanki hani hissettim fitilden sanırım böyle bişey yaşayan varmı
Mervelsmet Zeyneppderin bende 28. Haftamdan beri kullanıyorum şuan 34 haftalik olduk geceleri bir tane fırıl olarak kullanıyorum banada öyle geliyor sanki icerde ittirmek bir şey var gibi ama bilemiyorum da ne oldugunu 🤦🏼♀️
Ozgebyr Zeyneppderin kızlar o dediğiniz yer tahminimce rahim ağzı oraya itince fitil içeri kaçıyor vakum gibi dimi sanırım.ordan bahsediyorsunuz orası rahim ağzımız 😀
y_tunc Zeyneppderin canım ben 9 haftalıkken basladım dogumdan 1 gun once kesıldı hapım ama fıtıl olarak kullanmadım agızdan alabılırsın baya bi sersemletıyor ama ilerleyen zamanlarda bünye alısıyor
Sna-1234 Zeyneppderin evet canım benim de öyle zaten bi yazıda okumuştum rahim ağzını kalınlaştırıyor diye ondan mı acaba 🤔
Zeyneppderin Mervelsmet ayy canım yaa çok şükür sanki böyle itirirken vajinsnin girişi şiş gibi yada küçülmüş gibi afedersin içi dimi sendede öylemi🤦♀️
Mervelsmet Zeyneppderin aynen canım normal mı bende bilmiyorum doktorada sormaya unutuyorum her defasında ☺
Zeynep_cagdas Canım normalde parmağımızı sokmadıpımız için bilmiyoruz ama içerisi zaten öyleymiş 😂😂🙈 bir sorun yok yani canım 🙈 ben de ilk burası niye böyle şiş falan diyordum ama değilmiş normalmiş yani 😂😂
Zeyneppderin Ozgebyr canım kaç gündür koyuyorum bu sabah farkeytim sanki şişmiş iç kısmı rahim ağzı yani dr bi kaç gün ağızdan al dedi ama çok yan etkisi var alamam yani napiyim koyacam artık şiş miş
Ozgebyr Zeyneppderin belki yeni fark etmiş olabilirsin bende sonradan farkettim iyice itmeye başlayınca istersen aynadan bak bi
feyzos Zeyneppderin eğer illa ağızdan alacaksanız gece yatarken alabilirsiniz ben çok halsizlik uyku yapıyor diye gece aliyodum