Sezmer O azmin neden olmadığını düşünüyorsun biliyor musun. Eğer ilk hamilelikse seninde benim gibi. İlk bebek haberini almak insanı inanılmaz mutlu ediyor planlı yada plansız fark etmez. Bir anda başka bir dünyaya giriyor ve bin tane şey geçiriyorsun kafandan öncelikle bebeğim bana tutunabilecek mi varlığı güzel ama ya olumsuz bir şey yaşarsam kendimi çok alistirmasam mi ya da yok yok ben çok iyi bir anne olacağım. Peki tamam ama bu 9 ay nasıl gececek sonra uykusuz mu kalacağım. Bir tatile gitsek üç kişi olmak zor mu olacak acaba. Eskisi gibi karı-koca saatlerimiz olacak mı? Gibi gibi gibi bin tane soru🥰 biz sigara içen insanlar üç sorun aynı anda aklımıza gelince hemen o sorunları sigara eşliğinde çözmek istiyoruz. O yüzden de olsa gerek hamilelikte stres altında bırakmak biraz daha zor ama bu bahsettiğim sorular her ay azalıyor azalıyor ve bebeğin ile bağ kurduğun zaman bambaşka bir heyecana bırakıyor. O yüzden dene ve başar. Kimse dedi diye değil ya da içiyorsun diye seni eleştirmek isteyenler için de değil kendin için başar. Çünkü bu minik mucizeler içimizde olduğu her gün kendisine deli gibi bağlıyor insanı ve onlar için nefes almak çok güzel ♥️