askvehuzurum busetmr bende göbeğimde çoookkk tüylenme oldu.. Ve ben aldım. Doğumdan sonra epilasyona gidecem
Burcugnrhn busetmr benimde oyle oldu bende almak istemiyorum daha cok cikar diyorlar ama utanıyorum artik doğumdan sonra lazer mecbur yapacak bir şey yok
Pinkyellow busetmr kaç haftaliksiniz? Benim sadece gobegimde tuylenme oldu aşırı rahatsizdim Dr a sordum alsammi diye alma dokulcek emin ol dedi.simdi nasıl dökülüyor atletim hep dökülmüş tüy oluyor 33.haftadayim sende bekle az daha bence ..
Esmaemir17 busetmr Benimde erkek aynen ya normalde fazla tüylü biri değilim ama hiç olmayan göbekte bile tüy oluyor.Agda yaptım Hemen çıktı anlamadım benim hormonlar kafayı yedi😞😞😞
Suanne busetmr çenemde falan olmadi ama normalde çok tuysuzdum şimdi baya arttı ve eskisine göre daha hizli uzuyor, göbeğinde de çıktı. Doktorum da ernie bebekle ilgili olduğunu, dökuleceğini söyledi
Beker busetmr bende de oldu malesef göbeğim özellikle felaket şekilde sarı ama uzun bana da alma dökülür dediler bekliyorum ve dökülecek gibi değil sanki siyahlaşıyor 🤦♀️
Yarim_Kilo_Kiyma busetmr 32. Haftadayım bana da tam tersi gibi geliyor tüylerindeki azaldı gibi geliyor 🙄 çok çıkmıyor
Kevserpoyraz busetmr bende 33 haftalık hamileyim ilk hamileliğimde bebeğim kızdı tüylenme falan olmadı kararma oldu doğum sonrası geçti bu hamileliğimde bebeğim olan i bölgesel kararma oldu yine bide kıllarımda azalma bile oldu
Seyma_kaya busetmr ay aynen şu yazdığınız herşey benim içinde geçerli çene altı tüylenmede kocamı geçeceğim ve çok belirginleşti ya 😱😭
Mmmerve123 busetmr 31 haftalığım oğlum olcak bahsettiğiniz sorunu yaşamadım. Azalma yada çoğalma olmadı aynı
annecikk_ busetmr aynisi oldu balim cenemin altinda 2 3 tug uzadi gobegimde tuglerim hic belli olmuyordu ama karardi uzadi Almadim gobegimi duruyo dokulur diyolar cenemin altinida annem zorla aldirdi😂