EsmaAsena Kızlar bilgi verebilir misiniz? Odalar nasıl? ilgi nasıl? Fotoğraf çekimi yapılıyor mu? refakatçi olarak eşinizi alıyorlar? mı doğum ücreti ne kadar? 🤔Çok fazla soru var kafamda 5 haftam kaldı hala emin olacağım bir hastane bulamadım. 😕
Deletedmom348 EsmaAsena bende orada doğuracağım ama Akın bey ile anlaşmalı olarak gideceğim. 3700 lira + 150 lira covid ödemesi yapacağız 🙏
zeome 2,200 normal 2,700 sezeryan doğum yapmadım ama sordum erken doğum riskinden yattım nst 50 tl fotoğraf cekımı için küçük bi odası var artı ücret tabi
EsmaAsena zeome teşekkürler canım doğum çekimi ve albümü oda süslemesi içinde demişti bi arkadaşımız da kafam karıştı şimdi.
Ruzgar_1405 zeome Son fiyatlar böyle değil ki. Keşke böyle olsa😁 normal 2750 sezeryan 3300 tl verdiler geçen cumartesi fiyat. Fotoğraf çekimini fln ne zaman sordunuz? Son doğum yapanlar ayrı demedi ücretsizmiş. Bi sürü fotoğraf çekiyolarmış 5 fotoğraflık albüm veriyolarmış kalanı maille sana gönderiyorlarmış. Kapı süsleme fln da dahil.
Ruzgar_1405 zeome Ben bugün konuştum yine aynı😁 fotoğraf çekimi var içinde paketin dediğim fiyatları dediler.
Ruzgar_1405 zeome Niye farklı acaba konuşmalar 🤔 sen hangi doktora gidiyosun canım? Ben bugün Mine hanıma gittim tekrar.
Elif2701 Geçen hafta pazar gece ağrıyla gittim eğer takipli değilseniz bakmıyolar bile geri gönderdiler ilk kez gittim diye
Elif2701 Ruzgar_1405 doğumhaneye kadar indirdiler hangi doktordan takiplisin diye sordu ene ilkez geldiğimi söyleyince gözüme baka baka geri gönderelim dedi vicdansızlar bu kadar söylüyorum ayalta durrucak halim yoktu
Ruzgar_1405 Elif2701 Üzüldüm canım böyle yapmaları çok saçma. Acil gelen hasta çevrilmemeli. Sonra naptın peki?
sumce Elif2701 Farabi’ye mi gittiniz acaba? Ben de Farabi de doğum yapan var mı yorumlar nasıl merak ediyorum.😑