Gd1992 [url=https://hizliresim.com/ZOsPdm] Kızlar bu müslin ortü seti 200 tl sizce deger mi cok lazım oluyor mu ?
Aknkbr Gd1992 bnce kış bebeği ise alma sadece müslin al lcw den tuafiyeciden metresi 2 tl ye ponpon şeritten satılıyo çok daha uygun sen yapabilirsin mendilde kullanışlı gibi gelmiyo bana ama siz bilirsiniz yinede
NurBalli Gd1992 merhaba E Bebek te ara ara indirimler oluyor 3 al 2 öde gibi , ağız mendil olarakta English Home mendiller yumuşacık
Aknkbr Gd1992 lcw de müslin örtü diye nete yaz çıkar canım civilde de satılıyo 20 tl civarı olması lazım diğeride ponpon şerit diye tuafiyecilerde bulabilirsin yada netten alabilirsin
Deletedmom95 Gd1992 bende öyle yapmayı düşünüyorum LCW de var örtüler tuhafiye den şerit ponpon aldıktan sonra dikmek çok kolay.
Aknkbr Gd1992 hatta aynı modelden 2 tane alıp 1 tanesinden 4 rane filan mendil çıkar terzi yada anneniz yapabilir kenarınada şeritten geçtinizmi size en fazla 50 tlye çıkar
seniz1234 Gd1992 intaşlar kumaş var intte aynılarını hatta daha güzelini bulup 1 metre alıp kenarını diktirebilirsiniz. Hatta çift kat ve istediğiniz desende. Ben öyle yaptım😊
1402ht Gd1992 müslinler indirimlere denk gelince 20 tl agız bezleri e bebekte 16 felandı bnce pahalı tek tek almak bile dha uyguna geliyor