Merhaba bir kaç gün önce post açıp covid testimin pozitif çıktığını yazmıştım . Böyle bir doğum hikayesi hayal etmezdim ama her şerde bir hayır vardır 🙏🏻 37 hafta 2 günlüktüm önce eşim ertesi gün benim testim pozitif çıktı ambulansla gelip aldılar haftam iyi bebeğin gelişimide tamamlanmış olduğu için Adana Şehir Hastanesine hemen yatışım yapıldı ben tedavi edileceğimi bir haftaya kadar da doğuma alınacağımı düşünürken odaya girmemle ameliyat önlüğü giydirip sonda takmaları hızlıca sürdü. Testin pozitif çıktığını öğrendiğim gece hiç uyumadık ağlamaktan perişan haldeydim sabahına da ambulansla alınınca eşim ve oğlum arkamda evde kaldılar çok zordu psikolojik olarak 😔 Bebeğin küveze alınacağını duydum ameliyata giderken çok gözyaşı döktüm . Spinal olmayı istedim spinal iğnesi tutmadı çok zorlu geçti ameliyat arkadaşım ameliyatı izliyormuş dışarıdan çok bağırdığımı söylüyor hızlıca iğne vurup uyuttular kendime geldiğimde hala ameliyathanedeydim. Bebeği almışlardı ama göstermeden hızlıca çıkardılar 😔 sonra beni odaya bıraktılar ağrılarım vardı tek başına odada refakatçi yok 😔 akşam ağrı kesicilerle biraz kendime geldim Allah bin kere razı olsun ve herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın diyorum çünkü çok iyi davrandılar hemşireler üzerimi değiştirdi giydirdiler bez taktılar yürüttüler sonrasında odada 3 gündür tekim 🙏🏻 Covid belirtilerim çok az akciğer filmim de temiz çıkınca corona tedavisini kestiler sütümü sağıp dökmemi sonrasında bebeği emzirebileceğimi söyledi doktor 3 gündür sağıyorum . İnşallah birazdan taburcu oluyorum . Bebeğin de testi negatif çıkıp tahlilleri iyi olunca birlikte taburcu olacağız evde karantinaya devam edeceğiz . Ailem gelemeyecek eşim ben ve 5 yaşında oğlum ile inşallah süreci bitiririz sağlıkla . Şimdi tek heyecanım kızıma kavuşmak 🙏🏻🙏🏻 Allahım hiç kimseye bu şekilde bir durum yaşatmasın tek duam budur 😔🙏🏻🙏🏻