Oznur1_23 Kaynanamın adı emine bende kaynanamla hiç anlaşamam onlarda adetmiş saçma bir adet bence normalde hiç koymayacaktım eşimi kıramadım bana yardımcı olur musunuz emine ismine uyumlu ikinci bir isim biliyor musunuz ben Alya buldum güzel mi sizce
Reyyhan Oznur1_23 Allahim ne saçma ya benim de kaynanamjn adi kocamın eski sevgilisinin adı boyle olsa ne olacak
Oznur1_23 busetmr aynen işte ben asla BÖyle birşeyi ilk defa gördüm eltim oğluna kayınbabamın ismini koymuş bana da o kalmış onun ismini duymaya bile tahammülüm yokken nasıl koyacam bilmiyorum o yüzden ikinci isim arıyorum
Elfynsmr Oznur1_23 benim kayınvalidemde bekledi sanırım ama koymadım laf arasında demiştim siz koymamışsınız koysaydınız siz koyardınız kayınvalide kayınpeder adını diye
Reyyhan Oznur1_23 evet bide ilk kizimin adi zeynep asya Zeynep annemin ismi şakasına buna da benim adimi koyun diyor ama mümkün değil malesef
minnakmina Oznur1_23 bu böyle gidecek degilya begenmiyorsan katmıyorum de çocuk benim ben dogurdum istersem katarım istemezsem katmam kaynanam kızıma annesinin ismini katmak istedi asla kabul etmedim çok istiyorsan kızlarına katsaydın dedim
Tugbasahin07 Oznur1_23 benim kız arkadaşım vardı kaynana adı emine kendi anne adı emine oda gitti amine koymustu