FerhanDemir Hanımlar bugün wc taştı banyoda heryer battı eşimle zor temizledik artı9+4 haftalık hamileyim biraz kimyasalları karıştırdım temizlemek için biraz rahatsız etti beni biley olmuş mudur bebişe korkuyorum
DilanArven FerhanDemir mide bulantiniz var mi, ilk 3 ay organ gelisimi bakımından cok dikkat etmenizde fayda var. Camasir suyu ve benzerlerinden aman uzak durun.
Deletedmom15257 FerhanDemir cnm yapma öyle bidaha birarada bisi olmaz inşallah ama bidaha yapma sirke kullan en iyisi o bebeğe zarar vermee
mom44 FerhanDemir canm ben ilk beş ay çok kullandım şükür birşey olmadı sora artık eşim kızdı kimyasal hala kullanıyorum 35 hftalık şükür bişr olmadı solumamaya dikkat ediyorum yinede dikkat etmelisin
FeriDEniz FerhanDemir ne olur ne olmaz bi kase yoğurt yiyin. Banyoyu bolca havalandırın, koku çıksın. Keskin kimyasal kokularına maruz kalmamaya gayret gösterin. Bir de bolca temiz hava alın. 😊
FerhanDemir Deletedmom15257 mecbur kalınca kullanmak zorunda kaldım malum wc taşinca başka türlü temizleyemedim
mom44 FerhanDemir aynen canm dikkat et ben yaparken tüm kapıları açarım dökerdim fırçalardım biraz kalırdı 1 2 saat sora yıkardım geçende mutfakfolaplarına topla yağ sökücü bennde bogazlarımı yaktı ama artk hareketlerini hissettiğim için dikkat ediyom o zaman az hareket etmedm bende çok korktum bencr sende bıtak eşin yapsın