Elif_22 17+5 günlük hamileyim dudağım kuruyo sürekli çatlıyor normalmi yaşayan varmı bu sıkıntıyı kızlar 🤰🥺
Bahtoss Elif_22 Evet canım ben 31+3üm hala kuruyup çatlıyor dudak balmı al cebinden ayırma sık sık sür ben öyle yapıyorum toparladım o sayede bir kaç gün sürmesem yine aynı
62fatma Elif_22 26 hafta 3 günlük benimde uzun zamandir ayni şikayetim var. Birde sabahları boğazımda kanlı balgam oluyor
ogretmmenanne Elif_22 15 haftalığız hamileliğimi öğrendiğim gibi başladı dudak kurumaları pul pul oluyo resmen. Niveanın dudak balmı var renksiz.. o işe yarıyor. Bi gün sürme aynı oluyo ama. Hamileliğin verdiği bir şey sanırım
Zisanmery Elif_22 bende öyşeyim yiyorum dudaklarımı hatta yırtıyorum süreklide bi ağız kurulugu bi yudum bi yudum sürekli su içiyorum
okroya Valla bende de çok oluyor neden olduğunu anlamış değilim teramisin sürüyorum uyumadan önce sabah uyandığımda düzelmiş oluyor
sfk88 Su içiyor musun yeterince? Her 25 kilo için 1 litre su içmek gerekiyor mesela 50 kiloysan 2 litre 75 kiloysan 3 litre gibi. Susuz kalmak kuruluk yapar vücutta
Elif_22 sfk88 en az 3 litre içiyorum ik doğumdan sonrada 5litre icyrdm bır gunde en cok sıvı tuketen bırıyım ama bu hafta arttı kuruluk catlaklık anlam veremedım
Tomrisme Elif_22 onlar bana iyi gelmedi kullanmadığım kalmadı. Benim çarem zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı oldu 🎈
Mahbuss Elif_22 bende de çok oluyor. Ama ben geceleri burun tıkanıklığı yaşıyorum ve bu yüzden de ağzım açık uyumak zorunda kalıyorum ondan dolayı dudağım kuruyor ve çatlıyor nemlendirici sürüyorum sürekli