Tatliskoo 12 haftalik hamileyim gobegimde biraz tüylenme oldu acaba dökülür mü bunlar beyaz tenliyim hic tüyüm olmazdi gobekte bunu yaşayan varmii??
halitefe Tatliskoo malesef benimde oldu canım şuan 16+4 olduk dahada uzadı mı arttı mı bir fazlalaştı tüyler ama doktorum aldırma dökülecek onlar dedi iğrenç görünüyor 😓😓
busra123123 Tatliskoo almayın valla ben bir hata yaptım ilk başlarda jilet vurdum şimdi semsert çıkıyor artık jilet bile kesmiyor kanatıyor
Eeezgi 22+3 bende de var doğumdan sonra dökülürmüş almamayı tavsiye ediyorlar alınırsa daha sert çıkmaya başlıyormuş
busetmr Offfff aynı dert bende de var eşim artık al şunları bence diyor ama ben dokulcek ümidiyle almak gerçekten istemiyorum ama günden güne daha uzuyor gibi geliyor 🙄🙄🙄
Busekrkmz Bende doğum sonra dökülüyor diye biliyordum o yüzden hiç almadım ama doğum yapalı 20 gün oldu bir tane tüy bile dökülmedi.
Bebek-geliyor Tatliskoo evet ya bende beyaz tenliyim bende de oldu alacaktım ama alma dediler gebelik sonrası dökülüyormuş inşallah dökülür.
zepbjk Ben herkeste olduğunu bilmiyordum az çıkmıştı beyaz tenliyim bende olmazdı görünce ağdayla aldım bunlar ne diye 😂
MomC6 Tatliskoo 20+3 hamileyim bende de hiç yoktu tüylendi baya dökülüyormuş zaten amaaan bebeğim sağlıklı olsunda hiç önemli değil 🥰❤️
Gulsum2020 30 haftalık hamileyim bendede var malesef.Beyaz tenliyim bir de artık daha da uzadı rahatsız oluyorum ama almıyorum.Doğumdan sonra dökülüyor diyor herkes o yüzden sabrediyorum ama zor oluyor.