Sultan01 tup bebek yaptık şuan da gebeliğin 7 haftasindayim yalnız kese cok guzel görünüyor ama bebek için de yok aynisini yasayanlar var mi
Esoo0698 Sultan01 Meraba bennde sendeniim 7haftalık gittim kese var bebek yok 8+3 gittim bebekte vardı 😊 Şimdi kocaman olduk 17 haftalığız ❤️ İçini ferah tutu dua et 🌸
yasemin__hemsire Sultan01 inşallah olur bende 5+5 deyim tüp bebek annesiyim. Sizde gününüzü son adete göre mi hesapladınız acaba
dugmeninannesiii Sultan01 benimde tüp bebek canım 4+6 kese göründü. İki hafta sonra tekrar gel dedi. Bakalım bebek görünecek mi
Sultan01 Esoo0698 ins 3 defa dusuk yaptım gercekten cok ümitliydim yine de allahtan umit kesilmez ağlamaktan hastanenin çıkışında bayılmış kalmışım
yasemin__hemsire Merhaba benimde tüp bebek bugün 5+5 daha ne kese ne kalp atışı için gittim pzt yi bekliyorum. Inşallah sizinde olacak duam sizinle.bu arada sizde gününüzü son adete göre mi hesapliyorsunuz
Sultan01 yasemin__hemsire hyr normal son afet tarihine göre 8+5 olarak görünüyor ama tup bebekte transfer sonrası 10 gun olarak başlangıç sayılıyor
Esoo0698 Sultan01 Hayır kuzum hayır sürekli dua et ayetel kürsi oku bol bol moralini yüksek tut bebeğin karnındaymış gibi davran asla üzülme annesi oda üzülüyor ❤️❤️
Sultan01 dugmeninannesiii ins gözükür kuzum kalp atışlarını diyebilirsin Rabbım kucağına almayı nasib etsin