Senactn0402 Kızlar merhaba 6+4 haftalık hamileyim 4 haftalıkken öğrendim be öğrendiğim haftadan beri midem bulanıyor son bi kaç gündür çok kötü oldu midem kusamıyorum ama çok dolu hissediyorum kendimi ne yapmalıyım benle aynı olan var mı
tugbaayilmazz Senactn0402 benim şu son 1 haftadır öyle ne yesem çıkartıcakmışım gibi oluyorum ama çıkaramıyorum
Mom103 Senactn0402 limon . Mideniz bulandiginda 1 bardak suya 2 3 dilim limon sikiz az az yudumlayarak icin. Limondan dahaniyi bir bulantı kesen bişi görmedim. Ben doktora gidince bilire yanima limonlu su alıyorum çunki araba kokusuna dayanamiyorum kusacak gibi oluyorum aça limonlu su çok iyi geliyor bana Allahın niymeti işte
Senactn0402 tugbaayilmazz yok kuzum cumartesi gel demişti doktor duyarız dedi ama işim cıktı pazartesi gideceğim
tugbaayilmazz Senactn0402 banada aynısını söyledi bemde pazartesi gidicem haberleşelşm 😊 benim kanamam vardı ilaç kullanıyorum inşallah duyarım 🙏 bundan önce kürtaj oldum bakalım inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım
Senactn0402 tugbaayilmazz bende geçen sene dış gebelik yaşadım ama kürtaj olmadım çok erken teşhis ettik iğneyle sonlandırdık
tugbaayilmazz Senactn0402 benğm bebek oluştu fakat kalp atışı oluşmadı o yüzden kürtajla aldılar 🙏 hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız seninle hakkımızda hayırlısı olsun