Herkese merhaba,32. Haftamdayım ve oldukça rahat ve sorunsuz geçmesine rağmen hamileliliğim şu son 1-2 haftadır hiçbir şeyden keyif almıyorum. Daha önce yaptığımda mutlu olduğum her şey ya yasak ya imkansız! Spor yapamıyorum, iki adım yürüyeyim nefes nefeseyim ya da batıyor... Alışveriş yapamıyorum hangi bedendeyim ya da hangi bedende olurum bir kaç aya diye düşünmekten delireceğim (bebek için alışverişler yapıldı, ayrıca linç tayfası için söyleyeyim, bebeğim ileride her şeyim olacaksa da hala sırf ona bir şey alarak mutlu olamıyorum şu an). Canım bu sıcaklarda deli gibi bira istiyor, doktor bir tek şarap veriyor ki onu da vicdan yapmaktan içemiyorum. Seks zaten yasak, kocamla asker arkadaşıyız. Aynaya bakıyorum, 8 ayda yalnızca 7 kilo almış olmama rağmen çirkinlikten ölüyor gibi hissediyorum. Normalde sevmediğim halde tatlı yiyeyim diyorum seratonin hormonu salgılarım azcık ama doktor onu da yeme dediğinden böyle iki parça ağzıma atınca bir saat vicdan azabı! En sevdiğim diziler, kitaplara bile konsantre olamıyorum... başka bu durumda olan var mı?