Deletedmom405 Kizlar adetime 3 gun var kac gundur goguslerim kasiklarim agriyordu test yaptim pozitif aninda koyu cizgi cikti hastaneye adet gunumden sonrami gitsem yoksa simdimi
Mimarhanim Deletedmom405 Allah’ım bağışlasın canım. Hayırlı olsun 💚 gitsende bhcg değeri dışında biseyler görmen zor. 5.haftadan sonra gidersen keseyi görürsünüz en azından. Yine de sağlık ocağında kan tahlili ver istersen 👍🏻
Emineerd Deletedmom405 bence bugün cuma bi kan testi verin birde pazartesi verirsiniz beta artışınıza bakarsınız en azından hayırlı olsun bu arada 🌸
Yenianneadayi2208 Deletedmom405 Hayırlı olsun canım 🌸 Şimdi de gidebilirsin kan testi için.Ben şahsen beklemezdim 😁
Cagla_92 Deletedmom405 Hayırlı olsun kan testi verin bugün kese anca 2 hafta sonra oluşur yani 2 hafta sonra doktora gitmeniz daha iyi olur
Twinhatice Bence kan testi ver iki gün için de artış 2 katından fazla ise 10 gün sonra doktora git keseyi görür, hayırla kucağına al ☺️
Reyyhan Deletedmom405 ben gece 23.. 23 30 gibi test yapmıştım anında koyu çizgi cikti ama dayanamayp özel hastane aciline gidip 50 tl ye kan testi yaptırmıştm 30 40 dk ye sonuç çıktı yaklaşık 2 aylk olduğumu öğrendim 🙈 2. Gebeligim ilk dogjmdan sonra adet düzensizliği olduğu icin gecikmeyi ona yormamstm baska da belirttim yokdu
Deletedmom405 Gulceefe-00 Gulceefe-00 adete 1 hafta kala goguslerim agrimaga basladi kasiklarimda batma oldu test yaptim aninda koyu 2 cizgi cikti erken dollenme olmus
gokcecan Deletedmom405 bende adetime 3 gün kala öğrenmiştşm. Betam 248 di o kadar düşüktü :) inş gğzel haberlerini bekliyoruzz :) her ay tuttu tutmadı diye diye en son tutturmuştuk 😅
Tugcebyr Deletedmom405 şimdi gidebilirsin canım testin adetten önce pozitif olduğuna göre yüksek ihtimalle erken döllenmedir