reyhan0508 Merhaba6 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışlarını duydum sadece uyku olarak belirtim vardı birde göğüslerde hassasiyet birden ikisi de kayboldu çok korkuyorum inşalalh bir sıkıntı yoktur. Böyle olanlar oldu mu hiç içim rahatlasın istiyorum
Deletedmom355 reyhan0508 gelir arada bir yoklar gene kötü düşünme :) bn 8.-9.Haftada yaşamıştım korkudan doktora gittim 😂
reyhan0508 Deletedmom355 haftaya gideceğim içim içimi yiyor 😀daha önce 2 düşük yaşadım ama hiç kalbini duymamıstım onların bunda duydum çok heyecanlıyım korkuyorum herşeyden
Deletedmom355 reyhan0508 bn 4 yıl bekledim o kalp sesi için o yüzden bnmde korkularım büyüktü bişey olmadıgında ağlıyordum 😬 nolur midem bulansın istifra ediyim diyorum 🙈
reyhan0508 Deletedmom355 benimde 4. Yılım çok şükür duydum ya dünyalar benim oldu bende aynı şekilde belirti olsun diye bekliyorum inanın olmayınca böylr korkuyorum 😀
Eeezgi Benim 8.haftada bulantım kaybolmuştu doktora gitmiştim 😆 şimdi 22deyim şimdi de aaa kıpırdamıyo diye panikliyorum. Bi gün bi günü tutmuyo maalesef 🤷🏻♀️
reyhan0508 Eeezgi desenize bu panikler hiç bitmeyecek cok bekledim birde kayıplar olunca insan daha da panikliyor sanırım 😀
Hashasim2020 Ben varım birden kesildi aynı belirtiler 8-9. Haftada bir daha da olmadı sıkıntı yoktu ama içiniz rahat değilse doktora gidin tabi ❤️