Cereninci Kızlar 9+3 deyiz cinsiyet ne zaman öğrendiniz arkadaşım 10 haftalıkken öğrendi sizce bu mümkün mü birde genellikle erken öğrenenler erkek olduğu için öğreniyormuş kız göstermiyormuş siz ne düşünüyosunuz 💕
Cramel Cereninci 11haftalıkken gittim daha belli olmaz 16. Haftada bakalım dedi. 10. Haftada da cinsiyeti bilen doktor kemik yapısından vs biliyordur bence
Umutluuu Cereninci yok canım doktorun tecrübesiyle alakalı. Benim 12.haftada %90 kız demişti. 20 haftalık oldukdeğişmedi 🥰 10 hafta çok erken ama görmek için.
Msltms Cereninci benimki 10.haftada belli oldu😃 doktorun tecrübesine bağlı bence. O haftada kıza benzetiyorum dedi 17. Haftada kız dedi detaylıya girdim yine kızdı değişmedi hiç ☺️
Cancazim 16 haftaligim daha da bilmiyorum 😄 en son bi doktor kız gbi dedi ama kmseye deme birseyde alma demişti emin değildi yani
Cereninci Cramel bilmem 11. Haftada 12. Haftada öğrenenler olmuş bu platformda öyle yorumlar gördüm çok heyecanlı bi durum
cgelmas Cramel ama o hafta çok erken 11 de bana kız dendi 16 da dün erkek olduğunu öğrendik çok şükür
Babyy_kiss Cereninci 15 hafta 3gunlugum canım bence geç gösterenlerin hepsi kız kızlar bnmde yle 👶😂😁😂😘💓❤
ozlemmyy Cereninci 12. Haftada tahminde bulunuyorlar canım. Bende başından itibaren 12. Haftayı bekledim 2li test yaptıktan sonra kız dedi bende emin olmak için 2 doktora daha gittim onlar da kız dedi doğruydu yani ☺️
cloverart Cereninci bende 9+6 dayım. 2 hafta sonra gideceğim doktora umarım öğrenirim çok Merak ediyorum😁 ve zaman geçmiyor 😐
Fxfx Cereninci kız göstermiyor demeyelim de o haftalarda kız ve erkek genital bölge birbirine cok benziyor.. Dr lar bu yüzden tahminde bulunmak istemiyor..o kadar erken kesin olarak öğrenmek zor tahmine inanmak daha da zor 😅
Rmykzc Tam olarak kacta belli oluyor ya bnde 14+6 oldk kıza cok bnzıyor ama tam belli dgl dedı merak edıyorm artk 🤭