minik10eller Oğlumu görmek için sabırsızlanıyordum ama erken gelmesini de istemezdim. Yine de çok şükür sağlığı yerinde kuvöze girmeden evimize geldik. 2550 gram 50 cm doğdu. Umarım sağlıkla hepiniz kucağınıza alırsınız 🧿sorusu olan varsa alabilirim ☺️
Ayseozmenucar minik10eller maşallah büyür Annesi 😊benım kızımda pramatüre dogmuştu şimdi tepemden bakıyor
Zynpalmina minik10eller Allah analı babalı buyutsun🙏 erken doğum riski var mıydı peki nasıl anladınız doğumun başladığını
Kbrydgd minik10eller hayirli olsun . Allah saglikla büyütmeyi ve büyümesini nasip etsin 🤗. Seni cok merak edip sana kavusmak icin erkenden gelmis küçükbey😝
minik10eller Zynpalmina erken doğum riskim yoktu. Hiçbir ağrı sancı sızı yoktu. Gece pat diye bir sesin ardından pembe lekelenmelerim oldu hemen hastaneye gittik hastanede suyum da gelince doğum başlatıldı
minik10eller rumeysaa1 normal diye başlayıp sezaryen oldum pişman değilim 🙃 rahmim gerideymiş açılma kontrolleri çok acılı geçti bu sebeple sezaryene karar kıldım🙂
turunculuanne minik10eller hayırlı olsun tebrik ederim🥳🥰 erken doğum riski vs var mıydı canım baştan beri?
minik10eller turunculuanne hayır erken doğum riskim yoktu kanala da girmemişti doktor 40ı görür diyordu ama bizim oğlan suyu patlattı 🙂