honeybooble Çok merak ediyorum bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız? 14+6’yım ve o günlerin sağlıkla gelmesini bekliyorum 😍
Kuzeyufuk honeybooble bende bende bekliyorum o günleri insallah🤲🏻 Cinsiyetiniz belli mi sizin bende 14+4
Mom103 honeybooble bem 3 kez hamile kaldim bu 4 ama hic hissetmek kısmet olmadı 😔 Rabbimden umutluyum bu kez hepsini hiss edicem yaşiycam Rabbim heoimize sag saglim elimiz eAlmayı nasip etsin
Snszasla honeybooble 15. Haftamda damar atması gibi atıyordu damar sanmıştım ama değilmiş 16.haftamda o atmaların bebeğim olduğunu anladım 🤲🏻🐣şu an 23 haftalık olduk 💙🐣
tubik_ honeybooble ilk 17. Hafta da hissettim. Sonra duruldu şimdi 29 olduk. Kızım maşallah çok hareketli 😇
Ayseozmenucar Ben 14 haftalıgım 3. Bebek olunca sanırım hissedıyorum minik minik gaz falan degıl eminim 😅
honeybooble Ayseozmenucar ilkinden sonra daha erken hissedilir diyorlar karın kasları sıkı olmadığı için 😍
Birminiginannesi honeybooble 9 haftalıgımm dun sol tarafımda sadece iki tane damar atmasi gibi bişey gissetim sadece iki kere oldu ama oda arakıllarla neden acaba cok erken diye düşünyorum amainşallah hareketidir
Birminiginannesi honeybooble evet hemde cok cok erken şaşırdım dunden beri hissettim yere eşimi koyuyorum ama bişey yok ☹️
Umutluuu honeybooble ilk gebelikte 20. Haftadan sonra, daha sonraki gebeliklerde 15-16 da bile hissedilebiliyor. Ben 16.haftada seğirme şeklinde hissetmiştim 🥰
Bbusraaa İlk gebeliğim 17. Haftamda hissettim ilk başlarda pıt pıt diye ufakcık hissediyordum şimdi 20. Haftamdayım bya kuvvetli hissediyorum çok keyifli gün içersinde sabırsızlıkla beklediğim an onun hareket etmesi ☺️
esrtsc27 honeybooble ilk Gebeliğim 19da hissettim 😊 şimdi 22 haftalık çok daha net hissediyorum ama sık sık olmuyor günde birkaç defa oluyor. Mükemmel bir his 😍
BurcuLeyla İlk gebeliğim benim de. 17. Haftada hissettim başta gaz sandım ama değilmiş sonradan anlaşılıyor. Şimdi 22. Haftadayım gece uykumdan uyandırdığı oluyor. ♥️