MgeGne 👋🏻 Merhabalar! 29+6 haftalığız ultrasonda her şeyimiz normal fakat kafamız 2 hafta önden gidiyormuş.Doktor genetik yani yapısal dedi sorun yokmuş ama böyle bir şey başına gelen var mı?
Bgmbgm MgeGne bnm ilk gebelikte de oleydi bundada öle şuan 38+0 im baş çevresi 41 haftalık dün baktirdim ultrason da
DeryaKaragc MgeGne ben de 26. Haftamda gitmiştim kontrole kafası 2 hafta öndeydi koca kafalı bebişlerimiz olcak 😂
HicranKzn MgeGne DidemYldrm DeryaKaragc kızlar benimde öyle her gittiğimde koca kafalı diyor 🙂 sıkımtı yaratacak birşey değil dedi. Ayakları da büyükmüş uzun boylu olucak dedi umarım öyle olur. Sıkıntı olmaz minnaklara🤗
DidemYldrm HicranKzn imşallah canım doktor Banada genetik dedi babası 182 boyu benim 170 bizim bebiş de inşallah uzun boylu olur
Efebilal MgeGne canım korkma benim oğlumada öle demişti doktor korkmuştum bende senin gibi oğlum şimdi 3.5 yaşında hiç bişey yok ☺☺En fazla normal doğum yapamıyosun
MgeGne Efebilal Bende tam tersi normal doğum istiyorum okadar da gebe okuluna gittim falan ama bakalım görücez artık
Zuve MgeGne bende bir hafta önden gidiyormuş. Büyük baş daha iyi boşver genetik bide🙂 başka bi sıkıntı olmasinda
Keriminmutluannesi MgeGne bizde 12 ci haftamızdan beri 2 haftalık öndeyiz şimdi 36 haftalığız 38 gösteriyo bebiş kilosu da 38 haftaya uygun
MucizemiBekliyorum MgeGne benim oglumun kafasi da 2 hafta öndeydi simdi 32 haftaligiz bu sefer de 35 haftalik gozukuyo kafasi ☺ doktorum koca kafali diyip gülüyo ama ben normal dogum yapmama engel olur mu diye korkuyorum acikcasi 🤦🏻♀️
MgeGne MucizemiBekliyorum Bende oyüzden endişeleniyorum normal doğum istediğim için başı engel olur mu görücez bakalım
Sermec MucizemiBekliyorum merhaba canım 30+3 haftalık hamıleyım benım de oğlumun kafası 18 gun önde boyu da 2 hafta geride butun testlerimiz temız cıktı doktorum genetıktir dedi ben kısayım 1.50 eşim 1.73 kafası da babasına cekmiştir dedi hakıkaten de eşimin kafası büyük sen bir sorunla karsılastın mı canm
MucizemiBekliyorum Sermec yok canim hicbi sorunla karsilasmadim hatta dogum yaptiktan sonra bana hicte kafasi buyuk gelmemisti. Simdi de gayet normal :)
Annesed MgeGne korkmayın benim oğlum da bazen 3 bazen 4 hafta öndeydi baş olarak hic biseycik olmuyo biraz koca kafalı oluyolar 😍 simdi büyüdü bugün tam 21 aylık
Sermec MucizemiBekliyorum anladım cnm cok korktum ya kafa 18 gun önde dedi boy da 2 hafta geride yanı detaylı ultrason cok şükğr temız cıktı doktor da genetık dedi ama ben cok pimpirikliyim 1 haftadır bunu taktım kafaya inşallah ben de dogunca bir sorunla karşılaşmam sag ol teşekkür ederim su an ikinci bebeğini beklıyorsun sanırım Allah kavustursun inşallah 🙂