tgce_brs Haftada olan hamisler 🤩 bebisleriniz kaç Gr boyu ne kadar acaba 🤗biz bugün 26 olduk 900 Gr dedi doktor masallah 😇
Zeyzeyka tgce_brs bu ikili rakamlara düştüğüm gün nasıl sevinmiştim 99 oldum diye, şuan 17 bi bakıyorum nasıl geçmiş diyorum onca zaman bi bakıyorum şu son haftalar geçmiyor sanki 😃
Zeynepli1234 tgce_brs maşallah bebeğine 😊99 u gördüysen tamam daha zaman o kadar hızlı geçecek ki anlamayacaksın bile
yigitalpinannesi40 Hamileliğimi ilk öğrendiğim de geçer mi acaba bunca zaman demiştim çok yavaş ilerliyor gibi ama rakamlar düştükçe aslında zamanın ne kadar hızlı geçtiğini fark ediyorsun 😃Bizim de 60 günümüz kaldı 🥰
Ulkulina Benimde son 99 oldu aynıyız 😍 24+5 te gittigimde 700 gramdi kızım bayağı azmis sizinki ne göre .Doktor normal demişti ama 🤔
Tugce1450 Cemrenur cok guzel :) Aralık annesi olucaz ınsallah :) ben geceleri uyuyamıyorum artık senınde varmı boyle sorunların :)
Cemrenur Tugce1450 inşallah canım ❤ yok ya geceleri horul horul yatıyorum ben😂 seni rahatsız eden ne kuzum. Benim tek sorunum şu anlık tek sorunum sırt ve bel ağrısı 🤦♀️ birazcık iş yapayım dayanamıyorum 🥺
Tugce1450 Cemrenur ahhh horul horul uyumayı özledim 😂 kol agrısı onceden ugusuyor Du smdı ugusma gttı asırı agrıyor magnezyum demıstı doktor kullanıyorum da aslında blmıyorum neden o yuzdn agrıdan uyuyamıyom 😁
Bebislerimiz Cemrenur kac haftaliksiniz bende yaşıyorum sirt agrisi bazen nefesimi de kesiyor ptesi doktora gidicem
Hifa38 Tugce1450 belli bir süre öyle oluyor cnm bnmde öyleydi sol kolum bacağım Allah’ım nasıl uyuşur ağrırdi sızım sızım bana da doktorum magnezyum verdi masaj yaptr kuzum belki bı sure sonra geçiyor sanki hiç gecmicek gibi ama geçiyor sonra daha baska ağrılar basliyo 😂😂😂😂
Mervenur_kcbs tgce_brs yaaa ben de böyle bir post açmıştım şuan 27 gün kaldı ay zaman zor geçiyor yaa🌸🙈🤭
tgce_brs Kızlar hepimiz sağlıkla kavusalim inşallah yavrularımıza 😇🤗 aynen dediğiniz gibi günler azaldıkça insan daha sabirzizlasiyo çok heyecanlıyım kızıma kavuşmak istiyorum sağ salim inşallah 🤲🥰