38+4 , doktorumun minyon diye tabir ettiği ama bildiğiniz küçücük el kadar 2320 gr bir Çınar Ata’mm oldu arkadaşlar.Oncelikle herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar diliyorum.Sorunsuz bir hamilelik geçirdim diyebilirim gebelik şekeri ve psikolojik karantina dönemleri dışında 🤭 hep normal doğum odaklı geldim bugüne.Tabii 34.haftada bebeğimin küçük olmasını öğrenip suyumda azalma olduğunu öğrenene kadar.Normal ile bebeği strese sokmayalim diyen sevgili doktoruma güvenerek tamam dedim ama inanılmaz korkuyordum,ya bebeğime bir şey olursa, çok küçükmüş diye diye bitirdim kendimi, doğum korkum ayrı 🤮 Cook gereksizmis onu anladım, şuan bebeğim yanımda ve ben odada pır dönüyorum.Ustune bebeğim kakasını yapmış daha sonra goremeden kuvezde götürduler.Odaya geçip o gelene kadar asla kendimde değildim ağladım durdum, gelen giden bebeğin iyi kontrol amaçlı aldık deselerde ben daha cok küçük, küçük doğdu diye ağlıyordum.Dedikleri gibi oldu ve bir saat sonra geldi,cok şükür bende bebeğim de çok iyiyiz.Yarin çıkarız diye düşünüyorum, sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim 🥰🙏🧿❤️