Kelebek9655 Çatı muaynesi oldum. Biraz acı çektim. Afedersiniz sonrasında kaltıgımda peçete ile sildiğimde kan geldi pembemsi doktoruma bu normal mi dedim evet dedi bi kaç gün leke gibi gelebılir dedi sizce normal mi yaşayan varmı acaba
Neslihankk Kelebek9655 evet normal kuzum muayeneden hemen sonra ayağa kalktıgımda gelmişti açık renk bi kan doktorum gayet normal damla damla gelebilir merak etme demişti. Muayeneden 1 hafta sonra doğum yaptım ama bende nisan gelmemişti benimde hep aklımda acaba o gelen nişanmiydi sorusu kaldi
Kelebek9655 Zynbgvn kafam karıştı bi kaç kişiye sordum olmamış olamaz dediler olsada bir kerelik olur dediler benım akşama kadar devam etti halada ediyor
Sedakra O insanların doktordan iyi bildiğini düşünüyorsanız bence doktorada gitmeyin dogumada yardımcı olurlar nasıl olsa
Seruhale Ya içini rahatlatmak için burdan destek bekleyen bir anne adayına niye böyle yazıp insanların moralini daha düzeltmek yerine bozarsanız anlamış değilim
Kelebek9655 Seruhale çok haklısınız teşekkür ederim bide ilk oldugu için insan tecrübesiz oluyo çağre arıyoo sorup araştırıyo doktorlarda insan yanılabılır yani
Sedakra Seruhale İçini rahatlatmak istemesini anlayabiliyorum ama doktor zaten normal olduğunu söylemiş yanılmış bile olsa müdahale edilmesi gereken bisrsey olduğunda arkadaşları müdahale etmeyecek yine yanilabilecegini düsündüğü doktora gitmek zorunda kalacak
Kelebek9655 Neslihankk evet bende merak ettim o gelen nişan mı diye çünkü afedersin eve geldıgım kahverengı leke geldi sonra ardından yeşile dönük bir leke geldi nişanım mı bozuldu acaba düşüncesine kapıldım
Sydabskrt Kelebek9655 herkes te aynı olmaz canım hiç kafana takma o bölgemiz artık hassaslasiyor kılcal damarlar falan illaki muayenede hassas olduğu için lekelenme kanama olabiliyor soracaksın tabi aklına takilani burası boş boş gezme yeri değil anneleri bilgilendirme yeri herkes bilgi paylaşımı yapıp icini rahatlatıyor ❤🥰
Sedakra Kelebek9655 tabiki yanılma payı olabilir ama eminimki arkadaşlarınızdan daha az olacağına eminim
Kelebek9655 Bus_ak18 38+1 de oldum canım ben daha dün oldu zaten saniyelik birşey ama rahat olmanı tavsiye ederim. Ve herkesde kanama gorulmuyor bende oldu ama yapısal olabılır
Kelebek9655 Ozubu ilk bende sedyeden kalkınca pembeydi. Eve gelince kahve kahve gelmeye başladı yeşil bi lekede gelmiş şimdide kahve geliyor azıcık
Bus_ak18 Kelebek9655 yok kanamadan dolayı değilde o muayeneden korkuyorum. Aylardır eşimle birliktelik bile yaşamıyoduk şimdi vajinal seyler aklıma geldikçe geriliyorum inşallah kolay geçer benimkide ne zaman yapar bilmiyorum gerçide
Ozubu Kelebek9655 normal canım benim de oyle oldu 2 günden fazla sürerse doktora git ve miktarı artarsa
Kelebek9655 Bus_ak18 muayneye gittiğinde haftaya hazırlıklı gel çatı muaynesi yapacagım deyip ön bilgi vermişti bana mesela her doktor öyle mi yapıyor bilmiyorum da dediği haftada gittiğimde muayne etti çatı muaynesi yaptı sonra nts ye baglamıştı
Bus_ak18 Kelebek9655 ben p.tesi gitcem 36 olcam ozaman gittiğimde söyler ozaman 38de yapcam diye🙄 bide doktorum erkek ahh ahh
Bus_ak18 Kelebek9655 özel kuzum ya baya bilgili yaşı baya var doktorun. Tavsiye üzerine gitmiştim basından beri ona gidiyorum yani ama iş buralara gelince tedirgin oldum çatı ağrım çok felaket var umarım muayene zor geçmez 🙄 bide erkek dediğim gibi