MltmMt Biz 7+4 üz şuan 🥰 İlk öğrendiğimde 4 haftalıktı 5 haftalıkken doktora gittik keseyi gördük 6+4 kende kalp atışını duyup bebeğimizi gördük Çok şükür 🥰😇
Huri54 MltmMt ben de 7+1 im bebeğimle kalp atışını 6+4 te duyduk 🐥🧡 Nasıl geçiyor bu hafta ben Bugün kendimi iyi hissediyorum üç gündür gece yatmadan ilaç içiyordum dün gece içmedim bulantı ilacı bakalım ne olacak Bugün 😰
Gamze1315 Ssnnyy 4+6 yiz bizde 2 ncı hamileliğim rabbim sağ salim kucgimiza almayı nasip etsin ins 😊😊
MltmMt Huri54 benim kusmalarım çok fazla olduğu için ve kusmaktan korktuğumdan dolayı ilacı bırakamıyorum malesef 😔 Genel olarak bu haftam iyi geçti ama diğer haftalara göre daha çok alıştım vücudumun verdiği tepkilere 🥰
Ozlem05 Ssnnyy evett cok kotu sabah uyandigim an bulanti ne yesem icsem bulanti yemek dusunemiyorum dusuncesi bile iyi gelmiyor
MltmMt Huri54 halsizlik bendede öyle bulantılara çare buldum ama halsizliğe bende çare bulamıyorum sadece yatıyorum işte buda benim canımı sıkıyor 😒
Alara95 7+2 im ben :) iştahım sıfır oldugu icin simdiden 3.5 kilo verdim. Bugun kalp atışlarını duyduk çok şükür. Hepimize keyifli yolculuk ve mutlu son diliyorum💗🤱🏻