Gulsum1205 Merhaba arkadaşlar ya sizde de burun tıkanıklığı varmı akşamları nefes alamıyorum başım ağrıyor kafamı kaldıramıyorum sizinde oluyormu neler yapıyorsunuz onun için
Sibelsncar Gulsum1205 benim 2. Hamileligim hamile kaldım burnum tıkandı araştırdım hamilelikle alakaliymis hem kulaklarım hem burnum kaynanam benle dalga geçti ne alaka diye 1. Hamilelikte yaşamadım ama bunda oldu bende doktora gittim doktor test yaptı ve kulaklarım çok sağlam burun etlerin şişmiş dedi sprey ve sakız cigne dedi korkmayın canim
Nazzeda Gulsum1205 Aynı durum bende de var canım burun spreyi zararlı olduğu için serum fizyolojik kullanıyorum en azından geceleri rahat yatabiliyorum
DYG93 Gulsum1205 hamileligmin ilk aylarindan beri burnum tikaniyor sanirim hormonlardan et sisiyomus o yuzden aylardir illiadin kullaniyorum mecbur napiyim tikali yasanmiyo bu sefer bogazim tahris oluyo
Mrve233 Canım hamilelikle alakalı ben başından ber aynı sorunu yaşıyorum doktorum bana xlear burun spreyini verdi için rahat kullanabilirsin tamamen doğal yan etkisi ya da bebeğe zararı olmaz dedi araştır istersen sende dene