Hnfekin Dumannn ve tuhaf olanı bu sefer gittiğimde bacak boyunda gerilik olabilir diyip asla bi açıklama yapmaması🙄
Ezgim Dun vardi kontrolüm 32+0 olduk ve 1750 gram dedi doktorumuz boyuda 44 cm ben hic kilo almadim 15 gun sonra tekrar kontrolumuz var bakalim o zaman ne diyecek
tgba34 Ezgim boyu için size uzun vs dedi mi peki doktorunuz? Ben de 32+2 de gittim boyu 43 cm çıkınca uzun boylu biraz demişti :)
Derinsema phdmom ayy bana gayet iyi dedi doktorum bilmiyroum kuzum zaten 30 haftadan sonra cocuk kilo aliyor ne kadar olmasi laxim mis ki
Zerin1234 baby26 ben 30 +5 haftalığım 80 kilo oldum bebeğim 1 kilo zayıf dediler de bakalım pazartesi kontrolüm var almıştır inşallah
Yeda Hnfekin canım 31haftaya kadar kiloda boyda normal dediler ama ölçümler 29haftayla uyumlu 2hafta geri kalmış dediler başka bir doktor gelişim geriliği değil sadece düşük ağırlıklı bir bebek olabilir dedi bilmiyorum karnımda çıkmadı kilo da almadım doğru düzgün acaba bunlardan dolayı mi diye düşünüyorum öyle rahat bir hamileliğim de olmadı insanlar sağ olsun ne olursa olsun kafanızı takmayın eninde sonunda bebeğinden çıkıyo
Deryasrht Ozge_123 banada şeker biraz fazla dedi karnımda su miktarı biraz fazlaymış 2 hafta önde gidiyor dedi iri bir bebek dedi
Lalammm Hnfekin cnm o bebegin pozisyonundan ölcumden ve cihazdan olabiliyor bnde 3 hastaneye gttm birinde kafasi kucuk dedi birinde karni hic gelismemis dedi en son perinatalojiye gttm 27 gaftada adam haftasyla uyumlu dedi kafam corba oldu anlican. Smdi pazartesi 31 olacagim o zaman gtcem bakalim ins hersey iyidir saglikla gelsnlerinsallah her bebegin kilosu ayni olmas ki zaten ama tabloya gore en dusuk 33 haftada 1900 kilo olmasi lazim yazio snnde oleymis ztn minyondur belki
Kar_tanesi baby26 ben dun 33+3 haftalik gittim kontrole 2.900 kilosu, benimde 2 hafta onde gidiyormus. Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah..🤲🏻
Mamyyyyy Ben hem özele hem devlete gidiyorum 29+3 te özele gittim 1140 gr dedi doktor biraz minyon 10 gün geriden geliyor dedi 29+5 te devlete gittim 1240 gr dedi 2 günde 100 gr almış olabilir mi? Şuan 30+5 iz inşallah kilo alıyordur
baby26 Mamyyyyy 29-30 haftadan sonra haftada ortalama 150-250 gram arası alıyorlarmış Cihazdan cihaza da ölçüm farkediyor baya canım o fark o da olabilir zaten bizim 30+4 de 1700 gram cıktı ölçümüne göre ama + - 200 gram sapma payı gösteriyor ölçüm kağıdında yani en kötü 1500 lerdedir o da haftasına göre normal olanı zaten dedi 100-200 gram önemli farklar değil 🌸
Yorulmaz 32 de 2276 gramdı. Şekerim olmamasına ve beslenmeme dikkat ediyor olmama rağmen 2 hafta önden gidiyor. Şuan 34. haftadayım 8,5 kilo aldım. İşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz miniklerimize 🙏🏻🥰
Deryasrht Ozge_123 valla tek ümidimiz o artık başka şey düşünmez olduk 🤦🏻♀️ seen kaçıncı haftadasun bebeğin haraketlerini tekmelerini net hissediyorsun bu hafta biraz sakin mi ben tekme değilde döndüğünü hissediyorum bu hafta sadece yeri daraldı sanırım artık
Deryasrht Ozge_123 AMİNN İNŞALLAH BURDAN BİRBİRİMİZE DUA EDE EDE ATLATÇAZ BU DURUMU İNŞALLAH ❤️ ŞAFAK KAÇ 😁