Hayatuysal34 32 hafta gebeyim bugün neredeyse bebeğiç hissetmedm eşime desem hastaneye götrmez karnım ağryr sancım var kan geldi desem inanamaz ne yapablrm fikir verin biraz anlayışsız eşim 😔😔
Cinarmom Hayatuysal34 tövbe yarabbim çocuk yapmayi biliyor ama 😤 sen bi şekilde git canım ihmale gelmez.. yeri daraldığı için eskisi gbi hareket edemiyorlar ama yinede en az 10 hareketini hissetmen lazım günde
Didem9520 Hayatuysal34 buğün yorulduysanız yada bi şeylerI stres yaptıysanız ondan dolayı da hissetmemiş olabilirsiniz inşallah bi şey yoktur siz tatlı bi şeyler yiyin bi sol tarafınıza uzanın bi bekleyin yarım saat yada 4-5 bardak su içip uzanın öyle bekleyin ama eşinizi ikna etmeye çalışın olmadı agrım çok falan deyin gidin bi acile
Sermec27 Hayatuysal34 canım gercekten normal değil bu haftalarda günde en az 10 kez hissetmen lazım Allah aşkına nasıl bir eşin var ya evlat onun da evladı normal değil canım bugun en az 10 hareket hissetmen gerekiyordu inşallah her sey yolundadır
Mervetekmn Hayatuysal34 valla anlam veremedım kuzum benım eşim bana böyle dese eyvah eyvah yani ama o benden panik😂 senın eşin tuhafmış ama söyle konuş bence anlamazsa kafasına vur anlat bebeğinden onemlı degıl sonuçta
Cinarmom Hayatuysal34 ya tamamda sizi yargilamak değil amacım ama sizde çok pasifsiniz sanki hiç mi sözünüzü geciremiyosunuz siz anne olacaksınız ve bebeginiz söz konusu böyle bi durumda esinizin tavrimi onemli bebeginizmi
Sermec27 Hayatuysal34 ahh kuzum ah ben oğlumu 38 haftalıkken 3 saat hissetmedim ve gittiğimde kalbi durmuştu inşallah senin farklı bir sebebten hareketsizdir eşin gercekten cok anlayışsız daha pazartesiye 3 gün var ne diym Allah yardımcın olsun 🤲
Blgcts Canım sağlık ocağına gitnorda dinle kalp atışını o ne karışır yapmaya gelince yapıyor bebeği ya sabır sen dinleme taşıyan sensin
Hayatuysal34 Cinarmom bazen olmayınca olmyr bikere daha oldu ve ben tokat yedim hastaneye gtr dedim die😔
begumseker Hayatuysal34 tatlı bişey yiyin su için solunuza uzanıp biraz kendinizi dinleyin bakalım belki hareket eder. Parmağınızla pıt pıt yapın belki karşılık verir.. hareket hissetmemeniz iyi bişey değil son zamanlarda doktor hep hissetmezsen mutlaka gel diyordu bana.