AysuMine 25 haftalık hamileyim tsh 2.80 çıktı benim kendi doktorum ilaç kullanmam gerektiğini söylüyor kuzenimde Kadın Doğum uzmanı ona sordum oda kullanmana gerek yok dedi ne yapmam gerek gerçekten kafam karıştı🙄🙄🙄
Sevilyildiz AysuMine dahiliye doktoruna gitmeni oneririm ben de troid ilacı kullaniorum ,troidlerinde sıkıntı varsa zorunlu kullanılıyor
Kubrayy AysuMine gebelikte 2.5 üzeri yüksek sizinkide biraz sınırda ,kullansanız kaybedeceğiniz bir şey yok ki ama kullanmamak belkide risk almak olur
Asli3461 AysuMine 2.50 altında olması gerekiyor dedi doktorum. Benimde yüksekti ilaçla düşürdük ama hala ilaca devam ediyorum çünkü hamilelikte yükseliyormuş
Salser1985 AysuMine endokrine gitmeniz lazım her ay düzenli gidiyorum bebekte zeka geriliğine sebep oluyormuş önemli yani
AysuMine Sevilyildiz Dahiliye doktoruda 3ün üstünde olursa ilaç başlıyoruz diyo ama kendi doktorum başla diyo hepsi farklı bişe diyo 🙄
Kuzeymiraa Benimde 2.8 çıktı ilaç kullandım doğumdan 1 ay öncede bıraktım düzene girmişti bence dahiliye doktorunun dediğine göre karar verin
AysuMine Kuzeymiraa Dahiliyeci 3ün üstüne veriyoruz diyo kendi doktorum ilaç kullan diyo kuzenime de sordum oda Kadın doğumcu oda kullanmana gerek yok dedi ne yapacağımı şaşırdım
deniiizz AysuMine benimde 2.88 di doktorum ilaca gerek görmedi. 1 ay sonra tekrar tahlil yaptırın değeriniz bu seviyelerde ise ilaca gerek yok 3 ve üzerine çıkarsa ilaç kullanmanız gerekir.
Mirayse1 AysuMine benimde öle hem kendi kadın doğumcum hemde özel bi hastanede endolrine gitiim ikiside gerek yok yakipte kalalım dedi