Betulfatih Pcoslubiranne Vermedi canım çünkü zorlu bir gebelik geçiriyorum. Sancılar 100, sancıları çekiyorum ediyorum açılma ilerlemesi gerek diyorlar ileemiyor.
Betulfatih ipekayan Amin kuzum amin. Benim iştah bitti yeme yok resmen kustugum için fakat Allah büyük hayırlısını istiyorum rabbimden
Zuhal1 Betulfatih canım nasıl ağrı bu benimde adet olacakmışım gibi ağrım oluyor aşırı derece ayakta duruyım oturuyım arabada olıyım fenalaşıyorum adet sancısından biraz fazla bacaklarıma kadar vuruyor. 😒😔Benimkide mi erken gelcek acaba 35+5 im bende
Betulfatih Zuhal1 Benimde öyleydi canım bacaklara baldirlara vuruyordu. Karın ağrısı oluyordu bazen. Sirtinda ağrı oluyor belin ağrıyor geceleri uykun kaciyorsa sancı yaptığında ve birde iştahın kesilmiş kusuyorsan
Zuhal1 Betulfatih geceleri uykudan uyandırmıyor ama öyle ansızın geliyor ki yerleri tırmalayasım geliyor dün mesela bir tuttu bacaklarıma kadar hissettim acıyı NTS de sancılarım cıkmış ama doktorun demesine göre bebek aşağıya indiği İcin sancı yapıyormuş 😒iyide herkesin iniyor bu kadar acı daha erken değilmi 😔
zeome aynı haftadayız hatta benı 3 cm acıklıkla artı gelen nişanımla 35+6 olmamıza rağmen eve gönderdiler sancılarım zati tavan ama sezeryana almadılar hem erken hemde bence vakti var eğer sorun yoksa cnm
Betulfatih zeome Canım benim sancılar hep 100 nst de ağrım coktu. Bebeğin başı yan olmuş. Normal.digum pozisyonunda fakat yan yatmış oda açıklık yapmadı. Sancılar olunca bebekte kalp atış sorunları oldu bu yüzden sezeryan oldum
Betulfatih Zuhal1 Valla canım bence o inme ile sancı olmaz bizimkinin başı yan donukmus Dr söylememiş bize beklemiş belki döner diye bugün kontrol etti kalp atışında sorun olunca sezeryan oldum direk
Mom103 Betulfatih 35 haftalıkken zaten açılmazkı açıklık olmaz olmasıda normal olmaz. Brnce bi 37 38 haftayı bekleseydiniz .
Betulfatih Mom103 Canım bebegimin başı yanmis bebek yan döndüğü için açılma olmuyormuş baş aşağı fakat yan olunca olmuyor kalp atışları da kotulesjce mecbur sezeryan oldum. Açılma in haftayla alakası hiç yok.