rabiabzdmr Kızlar ilk kızçemin adı Şura ikinciye hamileyim oda kız. 2 tane zilli prensesim olucak Allahın izniyle sizden isim önerisi istiyorum 😊 tek isim tercihim bu arada onuda söyleyeyim kızlar😊
rabiabzdmr Didi6 hıım güzel Şura Şule. Şuleler nasıl olur acaba var mı tanıdığınız huyunu suyunu bildiğiniz😃 bende Sare Erva falan gelmişti aklıma ama kesinleştiremedim
rabiabzdmr Blackpink Mina komşu kızı mira kuzenimin kedisinin adı😃 ikiside nemrut kendini beğenmiş gerçi kedilerin ortak özelliği ama olsun diğerlerini beğendim ama teşekkür ederim ❤️
mayis13 rabiabzdmr annem, kız olsaydı küçük kardeşim için düşünmüş anlamı 1. Yol gösteren, 2. Şafakta parlayan su
rabiabzdmr MujdeAzra ikra çok anlamlı bir isim acaba ağır gelir mi meva yı ilk defa duydum bir bakayım bu ikisinede teşekkürler 😊😍
Cigdemanne_01 rabiabzdmr benim kızımın adı öykü ❤️ buğlem koyabilirsin anlamı cenneti müjdeleyen melekmiş 😀
rabiabzdmr DaisyMom halamın kızının ismi. Bende çok severim aslında böyle klasik isimleri ama etrafımızda da çok var malesef işte😑